• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş yaptırma ? Fiyat bilgisi

smrya

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
605
675
303
Merhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Annem dişlerini yaptıracak. İstanbul'da yaptırmayı düşünüyor.
Sanırım alt-üst yapılacakmış dişleri. 10 000 tl fiyat söylemişler, bana ilk duyduğumda çok geldi ama hiç bir bilgim yok konuda biraz bilgi edinebilrim diye düşündüm.

Bu yeni çıkan vidalı sistem değil.

Neye göre belirlenir fiyat neleri sorayım kendisine?

Merhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Annem dişlerini yaptıracak. İstanbul'da yaptırmayı düşünüyor.
Sanırım alt-üst yapılacakmış dişleri. 10 000 tl fiyat söylemişler, bana ilk duyduğumda çok geldi ama hiç bir bilgim yok konuda biraz bilgi edinebilrim diye düşündüm.

Bu yeni çıkan vidalı sistem değil.

Neye göre belirlenir fiyat neleri sorayım kendisine?

Vidalı sistemler çok pahalı..maalesef tanesisi 1000 tlden yaptıklarını duydum..Ama kaplama ve protez dişer o kadar pahalı değil devlette çok güzel yapan yerler var ben üst dişerimi kaplama yaptırdım ki 6 adet dişimde eksikti onun yerinede köprü oldu 166 tl ye yaptırdım..Ama protejlerde 200-300 e yapılır diye düşünüyorum..Eğer özelse onlar çok pahalı yapıyor..Birde büyük şehirlerde özellikle diş hastahaneleri var oralara bakabilirsiniz hem devlet ödemeli hemde pahalı değil..ben ilçede yaptırdım diş doktoruma çokta güzel yapıyorlar

Vidalı sistemler çok pahalı..maalesef tanesisi 1000 tlden yaptıklarını duydum..Ama kaplama ve protez dişer o kadar pahalı değil devlette çok güzel yapan yerler var ben üst dişerimi kaplama yaptırdım ki 6 adet dişimde eksikti onun yerinede köprü oldu 166 tl ye yaptırdım..Ama protejlerde 200-300 e yapılır diye düşünüyorum..Eğer özelse onlar çok pahalı yapıyor..Birde büyük şehirlerde özellikle diş hastahaneleri var oralara bakabilirsiniz hem devlet ödemeli hemde pahalı değil..ben ilçede yaptırdım diş doktoruma çokta güzel yapıyorlar

Alt ust hic dis yoksa agzinda total protez olur ki bu 2 bini.bulur ozelde devlette 59 tl yok dusler varda porselen olucaksada en yuksek mebla 5 bini bulur ama pirselen de tabi bu zirkin veya daha estetik uygulamalar olursa fiyat artar devlettede 600 falan mal olur bu arada bu izmir fiyatidi

Back