• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş ve çene sıkma

Merhaba, ayni sorun bendede var. Ve bu durum bende bir kac ay once oyle boyutlara ulastiki anlatamam size. Yuz uyusmalari, girtlak boyun ve cenede agrilar, kasilmalar, sol gozum ve kulagimda sorunlar. Discim beni cene cerrahina yonlendirdi, orada discimin yaptirdigindan farkli bir plak yapildi. Bunun cok faydasini gordum. Discim sert bi plak yapmisti, kesinlikle memnun degildim. Cene cerrahi daha yumusak bi plak yaptirdi. Simdi bir gece kullanmasam ertesi sabah yuzumdeki uyusma ve karincalanmalar basliyor. Birde turkcesi ne bilmiyorum (yurtdisinda yasiyorum), burada cene fizikcileri var. Aile hekimimin sevkiyle oraya gidiyorum, cigneme kaslarina masaj yapiyor. Ilk randevularimda bu masaji agiz icinden yapiyordu, feci bir agriyla eve donup 2/3 gun o agrilarla dolasiyordum. Kaslar gevsedikce daha az baskili bi masaj uygulamaya basladi. Bununda cok faydasini goruyorum. Kendiniz evde aksamlari yatmadan once sicak kompres uygulayabilirsiniz, buda cok etkili! Birde size kesinlikle magnezyum takviseyi tavisye ederim, kaslari gevseltici bir etkisi var, ilk gunlerde anlamazsiniz ama duzenli kullanirsaniz faydasini goreceksiniz. Bu saydiklarim sayesinde ben sikayetlerimin cogundan kurtulmus sayilirim. Birde tabiki en onemlisi farkindalik.. gun icerisinde sikmamaya nekadar dikkat edip bu durumun farkinda olursaniz zamanla bu aliskanliginizdan kurtulabilirsiniz.
Yanak yüz uyuşması çene agrısı kulak cınlaması daha neler neler benım tum gun ağrıların gecmedıgı de oluyor plak yaptırıyorum sımdı ama sert plak yaptırıyor doktor bana ınsallah memnun kalırım. Botoks da yaptırdım yuzumu mahvettıgı ıle kaldı 5 ay sonra gecıyor etkısı zaten bulaşmayın

Back