• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş temizletme

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
9.268
6.637
398
35
istanbul
diş temizleme işlemi artık yeşil karta tabi olmuş duydugum kadarıyla 20 dakikada işlem tamamlanır dedi doktorum.. peki sormak istediğim şu arkadaşlar temızlenen diş yeterınce beyaz oluyor mu? ve agrı falan diş hassasıyetı oluyormu??? doktora sormaya fırsatım olmadı ne yazıkkı:(

Son düzenleme:
diş temizleme ile beyazlamaz biraz rengi açılır
tartar,diş taşları fln temizleniyor onların yaptığı kötü sarı görüntü ortadan kalkıyor

beyazlatmak için ayrıca işlem uygulanması lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
diş temizleme ile beyazlamaz biraz rengi açılır
tartar,diş taşları fln temizleniyor onların yaptığı kötü sarı görüntü ortadan kalkıyor

beyazlatmak için ayrıca işlem uygulanması lazım

peki diş taşlarını temizletmenin bi zararı var mı bunu bilen var mı?
nişanlım yaptırmıstı ve iki gece agzında kanla uyandı diş etleri devamlı kanıyordu bundan başka sorun olmadı ama acaba dişe bi zararı var mı ya da bi iki gün diş eti kanamasından başka bişi olur mu ?

Nişanlım yaptırmıstı ve iki gece agzında kanla uyandı diş etleri devamlı kanıyordu bundan başka sorun olmadı ama acaba dişe bi zararı var mı ya da bi iki gün diş eti kanamasından başka bişi olur mu ?

korktum şimdi inş. Bşey olmaz diş bu başka bırşeye benzemez kı

nişanlım yaptırmıstı ve iki gece agzında kanla uyandı diş etleri devamlı kanıyordu bundan başka sorun olmadı ama acaba dişe bi zararı var mı ya da bi iki gün diş eti kanamasından başka bişi olur mu ?

Ben diş taşlarımı temizlettim kanama fln olmadı temizlenirken çok az oldu ama onun sonrasında hiç kanama olmadı bence nişanlınızın dişleri ve diş etlerinde bi hastalık vardır o yüzden böyle tepki vermiştir yada yapan kişi deneyimli değildir
benim diş taşlarım temizlendikten sonra ne kanama oldu ne rahatsız edici bişi dediğim gibi diş etlerinde bi problem olabilir

Ben diş taşlarımı temizlettim kanama fln olmadı temizlenirken çok az oldu ama onun sonrasında hiç kanama olmadı bence nişanlınızın dişleri ve diş etlerinde bi hastalık vardır o yüzden böyle tepki vermiştir yada yapan kişi deneyimli değildir
benim diş taşlarım temizlendikten sonra ne kanama oldu ne rahatsız edici bişi dediğim gibi diş etlerinde bi problem olabilir

ozaman bi zararı yok dişe veya diş etlerine
peki sonrasında gereken temizlik yapılsa dahi tekrarlama olur mu diş taşlarında

ozaman bi zararı yok dişe veya diş etlerine
peki sonrasında gereken temizlik yapılsa dahi tekrarlama olur mu diş taşlarında

Mutlaka olacaktır canım sonuçta yediğimiz yemek artıklarından tut içtiğimiz sudaki maddeler oraya yerleşiyor..Düzenli temizliğini yaparsan bi yılda olmazda iki yılda oluşur..Sürekli ayda bi,iki ayda bi yaptırırsan zararı dokunur..sonuçta diş ve etini zedelemiş olursun..Ama doktorunun önerdiği sıklıkta yaptırırsan renginin sararmasını,çürümesini engellemiş olursun

Mutlaka olacaktır canım sonuçta yediğimiz yemek artıklarından tut içtiğimiz sudaki maddeler oraya yerleşiyor..Düzenli temizliğini yaparsan bi yılda olmazda iki yılda oluşur..Sürekli ayda bi,iki ayda bi yaptırırsan zararı dokunur..sonuçta diş ve etini zedelemiş olursun..Ama doktorunun önerdiği sıklıkta yaptırırsan renginin sararmasını,çürümesini engellemiş olursun

cevap için teşekkür ediyorum, bu işi düşünmeliyim :)

Back