- 22 Şubat 2017
- 34
- 22
- 88
- 42
- Konu Sahibi Esmalperen
-
Umarım güzel olur sizin işiniz daha çabuk olur gibi şimdiden geçmiş olsunAyyy bende bu çarsamba taktırıyorum umarım.Benim altlarda hafif carpıklık var üstlerde sıkıntı yok pek:) Hayırlısı bakalım.
Teşekkürler inşallah bi başlayabilirsekEpey uygun fiyata bulmuşsunuz umarım iyi bir hekimdir
benim acimamisti da ciktiktan sonra cok agridi.1 hafta hicbisey isiramadm corbayla beslendim.sonra gecti ama her teller sıkıdıginda tekrar tekrar ayni seyleri yasadm.Diş teli taktırılırken can yakıyor mu?
Takılırken acımıyor. Ama aylık kontrolde sıkım işlemi yapılıyor o yapılırken biraz canınız acıyor. İlk tel takıldığında dişlerinizde çok baskı hissedeceksiniz ağrıya da bilir. Benim iç yanaklarda yara olmuştu tele bağlı sürtünmeden dr mum vermişti bende sürtünmeyi azaltan krem almıştım ama 1 hafta sonra alışıyorsunuz. Eğer doktorunuz gerekli görürse lastik takabilirsiniz onların ilk takıldığı akşam ağrı kesici içmiştimDiş teli taktırılırken can yakıyor mu?
Bu kişinin diş yapısına göre değişir. Benim 1,5 yılda tedavim bitti.ben de yetişkin diş teli tedavisi hakkında sormak istiyorum. Biliyorum dişlerin durumuna göre değişiyor ama ergenlerde ortalama 2 senede tedavi bitiyor teller çıkıyor diyor doktorlar. Yetişkinler için bu ortalama süre nedir yetişkinlikte tel takanlar ne kadar kaldı cevaplarsa çok sevinirim
Ben 38 yaşındayım bana 1. 5 yıl dedi drben de yetişkin diş teli tedavisi hakkında sormak istiyorum. Biliyorum dişlerin durumuna göre değişiyor ama ergenlerde ortalama 2 senede tedavi bitiyor teller çıkıyor diyor doktorlar. Yetişkinler için bu ortalama süre nedir yetişkinlikte tel takanlar ne kadar kaldı cevaplarsa çok sevinirim
Tabiiki fiyat?Dün tel takdırdım sorularınız varsa cevaplarım
Bu arada geçmiş olsunDün tel takdırdım sorularınız varsa cevaplarım
Ben 23 yasinda taktirmistim tellerden sonraki evre cok önemli. Plaklarimi 1 gun takmiyim hafif bir yamulma oluyor. Eger dis eti kemikleriniz saglamsa dayanikli olacaktır gec olacaktır ama kolay bozulmayacaktir. Gönlünüzce olsunMerhaba herkese yakında diş tellerim takılacak yetişkin ortodonti tedavisi hakkında ümitsizdim fakat sonunda beni anlayan bir hekim bulabildim 35 + tel taktıran varsa deneyimlerinizi alabilirim
Tabiiki fiyat? ☺bide ne kadar kalacak acj var mı
Öncelikle cok teşekkür ederimBu arada geçmiş olsun
hayirli olsun eminim cok guzel olucak.sadece sabirMerhaba bugün üst tellerim takıldı hayırlısı inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?