- Konu Sahibi Esmalperen
Canm herkesin diş Ve çene yapısı bir olmuyor bu tedaviye başlamanın en ideal yaşı 13-15 tabi ki herkes 20-30-40 yaşlarda tedaviye başlayabilir Çok ta faydasını görür o ayrı benim diş yapım çok inatcıydı arkadan teli bende taktırdım plak kullanmamak için ama oda biraz kayma yaptı hani tamamen dişler sabitlendiği gibi kalmıyor maalesef şeninde çevrende bunu yaşayan varmış demekki herkeste olan bişey kiminde az kayıyordur kiminde fazla ben 20 lik dişlerin etkisini Çok gördüm o yüzden tedavi bitince mutlaka 20 lik dişlerin durumuna bakılması gerekiyor beni doktorum uyardı ama benim başka uğraşlarım olunca gidemedim sonra dişler Serbest kalıp hareket edince Anladım işin ciddiyetini çevremde 40 yaşında taktıran da gördüm çok güzel oldu dişleri arkadaşda inşallah faydasını görür20 yaş hiçte geç bir yaş değil doktorunuza bu konuda hic katılmıyorum çok araştırdım ve gittiğim bir kaç yerde hiç öyle geç demediler .Bende 20 yaşında taktırdım 1.buçuk senede düzeldi ve plağı çok düzensiz kullandım şuanda hic kullanmıyorum, tabiki tellerin çıktığı o ilk zamanlar gibi değil cok az bi kayma var ki bu benim cevremde olan herkezde çok da az olsada bi kayma oldu plağı düzenli kullananlarda da. Benim doktorum 3 4 sene gibi bir süre plağı takmamı söylemişti bana 20likler daha henuz cikmadigi icin size reyteynır öneririm hala kayma varsa dişlerin arkasına takılıyor şeffaf bi tel ön dişlerin kaymasını engellemek için.
Konu sahibi hayırlı olsun umarım çok güzel dişleriniz olur ben de taktırdım su an çok rahatım, göz açıp kapayıncaya kadar geçer tedavi süresi inşallah