• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Teli Taktırdım

ben taktırdım 2 sene önce suan cok memnunum :) bende senin gibi ne zaman düzelecek diyordum ama kafana takma pek elbet düzeliyor kaç ayda düzeldi hatırlamıyorum ama cok kısa bir süre içerisinde düzelmişti :)
Herkes iyi ay içerisinde dizilimi düzelir diyor ama bakalım inşallah düzelir :) Tellerin hala dişlerinde mi peki ?

2 ay bittiğinde gözle görülür şekilde düzelmeler olur ve bunları gördükçe geriye kalan zaman senin için cok sıkıntı olmamaya başlar. Ben aceleci olma derim şimdilik ağzının tellere alışması için süre ver , ilk başlarda yaralar oluşabiliyor çünkü :) benim de tam 2 yıl oldu önümüzdeki hafta dişçim çıkaracak tellerimi :)

2 ay bittiğinde gözle görülür şekilde düzelmeler olur ve bunları gördükçe geriye kalan zaman senin için cok sıkıntı olmamaya başlar. Ben aceleci olma derim şimdilik ağzının tellere alışması için süre ver , ilk başlarda yaralar oluşabiliyor çünkü :) benim de tam 2 yıl oldu önümüzdeki hafta dişçim çıkaracak tellerimi :)
Çok sevindim senin adına bitmiş sayılır seninki :) inşallah benden o günleri görebilirim:) Zaten artık ikinci ayda düzeleceğine neredeyse eminim :) Ağzım teller e çoktan alıştı ya ilk hafta dışında ağzımda yok gibiydiler şanslıyım bu konuda galiba yara falanda olmadı ufak tefek batmalar yalnızca

Çok sevindim senin adına bitmiş sayılır seninki :) inşallah benden o günleri görebilirim:) Zaten artık ikinci ayda düzeleceğine neredeyse eminim :) Ağzım teller e çoktan alıştı ya ilk hafta dışında ağzımda yok gibiydiler şanslıyım bu konuda galiba yara falanda olmadı ufak tefek batmalar yalnızca

Merak etme, göz açıp kapayana kadar geçiyo hatta çıkmasını bile istemiyorum su an o kadar alıştım. Iyi bi tedavi süreci diliyorum sana :)

Ne kdar sürecekmiş tel tedaviniz? .. Benimde sadece sol üst köpek dişim baya önde ve alt dişlerim yamuk yumuk. Onun dışında görünürde bir problem yok düzgün sıralı. Acaba ne kadar süre taktırırlar. Bir tane diş içinde öyle 2-3 yıl tel takmak hiç istemiyorum:/ .
Birde, ortaokuldaykende tel tedavisi gördüm. DAmaklıklı bir aparat taktım yaklaşık 4 yıl. Çünkü çenem gerideydi. bu tedaviden sonra düzeldi ama bir kaç yıl öncede 20lik dişlerimin hepsi birden çıktı ve diş yapım bozuldu bu seferde.
Çok uzun sürer mi sizce benim tedavim? yoksa sadece o tek diş için tel taktırmayıp, yaptırsam mı? ne tavsiye edersiniz?

Ne kdar sürecekmiş tel tedaviniz? .. Benimde sadece sol üst köpek dişim baya önde ve alt dişlerim yamuk yumuk. Onun dışında görünürde bir problem yok düzgün sıralı. Acaba ne kadar süre taktırırlar. Bir tane diş içinde öyle 2-3 yıl tel takmak hiç istemiyorum:/ .
Birde, ortaokuldaykende tel tedavisi gördüm. DAmaklıklı bir aparat taktım yaklaşık 4 yıl. Çünkü çenem gerideydi. bu tedaviden sonra düzeldi ama bir kaç yıl öncede 20lik dişlerimin hepsi birden çıktı ve diş yapım bozuldu bu seferde.
Çok uzun sürer mi sizce benim tedavim? yoksa sadece o tek diş için tel taktırmayıp, yaptırsam mı? ne tavsiye edersiniz?[/QUOTE
Benim tedavim 1 buçuk yıl sürecek benim de üstte yalnızca tek dişte problem vardı altlar daha fazla bozuktu ama braket cesidine göre süre değişebiliyor mesela şu an kullandığımdan 1 buçuk bin lira daha pahali olan braketlerde 1 yıl sürecekti tabi dis herkeste farklılık gösteren bişey belki senin cenende farklı problemler vardır ve daha da uzun sürebilir bir de daha önce tel taktirmissin bu da sureyi etkileyebilir en iyisi bi Ortodonti st ile konusman

Dis teli ucretlleri ne kadar acaba. Kisiden kisiye yasadigin yere gore degisir tabii. Bir de kontroller ne kadar surede oluyo ayda bir mi

Back