- 12 Haziran 2020
- 572
- 194
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
11 12 yıl önce annem özel bir klinikte implant yaptırdı. O çok memnun çok da guzel oldu. Sonra ben de oraya tanıdık diye dis teli taktirdim. Dişlerin çene ağız yapına göre büyük dediler. Ve üstteki bir dişimi fazla diye çektiler. Tedaviye başladık. İlk doktorum iyiydi. Birkaç zaman sonra o doktor gitti. Başka bi doktorla tedaviye başladık. Git gel git gel bir sürü yol parası harcadık. Geçen sene tedavim bitti. Ama dişler tekrar yamuldu. Üstüne bir de cenem de yamuldu. Devlet hastanesine gittim. Tedavin düzgün yapilmamis dediler. Ortodonti doktoruna gorundum. Acil vakaları alıyoruz ilk yaptirdiginiz yere gidin dediler. Oraya gittik. Senin cenen yamuk yüzün asimetrik ameliyatlik bizlik bir şey yok dendi. Çene cerrahına gittim ameliyat için 15 milyar istendi.
Bugün o kliniğe tekrar gittim. Bu sefer başka bir doktor vardı. Konuştuk, üst dişlerde eksik var dedi. Halbuki dişim o klinikte fazla diye çekilmişti. Doktor tekrar bir şeyler yaparız ama yine dişler yamulabilir dedi. Kız kardeşimin de dişlerinde sorun var. Ona ağır hasta dediği için kardeşim çok korktu ve ağladı. Halbuki kızın bir iki dışı çekilecek o kadar öyle ağır hasta değil.
Sizce ne yapmalıyız? Bir daha o kliniğe gitmeyecegiz. 5 6 milyar para ödedik sonuç sıfır. Dişlerle beraber cenem de yamuldu. Ameliyat da olamam o kadar param yok. Ankara içi onerebileceginiz iyi bi doktor var mı?
Dis teli çıktıktan sonra benim yaşadığım durumu yaşayanlar siz ne yaptınız?
Bugün o kliniğe tekrar gittim. Bu sefer başka bir doktor vardı. Konuştuk, üst dişlerde eksik var dedi. Halbuki dişim o klinikte fazla diye çekilmişti. Doktor tekrar bir şeyler yaparız ama yine dişler yamulabilir dedi. Kız kardeşimin de dişlerinde sorun var. Ona ağır hasta dediği için kardeşim çok korktu ve ağladı. Halbuki kızın bir iki dışı çekilecek o kadar öyle ağır hasta değil.
Sizce ne yapmalıyız? Bir daha o kliniğe gitmeyecegiz. 5 6 milyar para ödedik sonuç sıfır. Dişlerle beraber cenem de yamuldu. Ameliyat da olamam o kadar param yok. Ankara içi onerebileceginiz iyi bi doktor var mı?
Dis teli çıktıktan sonra benim yaşadığım durumu yaşayanlar siz ne yaptınız?