• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktıracağım İst.Anadolu yakasında Dr. tavsiyesi

Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.

Merhaba, Cem caniklioglundan istediginiz sonucu alabildiniz mi? Tedavi ne kadar sürdü?
Bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Teşekkürler.

lingual ortodonti hakkında istanbul avrupa yakasında tedavi olmak istiyorum ama 5 - 10 bin dolarlardan bahsediliyor hakkaten fiyat aralıkları bu mudur kızlar ? önerebileceğiniz kimler olabilir (özellikle fiyat ve tecrübe açısında soruyorum) bütçem 5-6 bin tl.

bu arada lingualden vazgectim şeffaf tel taktırdım kızlar ..haziranda başladım 3500 tl tuttu sağolsun doktorum 10 aya böldü bu ücreti .7-8 bin tl linguale veremezdim canlarım :( .Bilgilendireyim dedim.

bu arada lingualden vazgectim şeffaf tel taktırdım kızlar ..haziranda başladım 3500 tl tuttu sağolsun doktorum 10 aya böldü bu ücreti .7-8 bin tl linguale veremezdim canlarım :( .Bilgilendireyim dedim.

Merhaba, öncelike hayırlı olsun. memnun kalırsınız umarım. Doktorunuzun yerini öğrenebilir miyim acaba? Bir de tedavi süresi aşağı yukarı ne kadar sürer dedi?

anadolu yakasında çengelköy ümraniye beykoz civarında ortodontist önerebilecek var mı?

Back