• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktıracağım İst.Anadolu yakasında Dr. tavsiyesi

Avrupa yakasında tedavi olan birçok kişi vardır burada eminim.Memnun kaldıysanız lütfen paylaşır mısınız? Diş teli takmak çok istiyorum ama uygun fiyata,işinin ehli,kaliteli,ilgili birinin yapmasını istiyorum.İnşallah biran önce bulabilirim ve tedaviye başlarım.Kötü biri denk gelecek diye de çok korkuyorum sonuçta onca para veriyoruz herkes dişlerinin mükemmel olmasını ister.

açıkçası ben çok beğendiğim bi doktoru öneririm ama foruma yeni girdim bi konuya baktım dişlerle ilgili bi konuya yazı yazdım.yazımda doktor kelimesinin rekli çıktığını görünce onu tıkladım.baktım ki doktor önerileri konuları çıktı.benim de kardşim tel tedavisi görüyor diye bu konu ilgimi çekti girdim ama çekindimşimdi bu kız dişlerle ilgili konuları dolaşıp reklam amaçlı mı davranıyo derler diye.gerçi isim felan vermedim önceki yazımda sadece kendine iyi bir doktor bul yazdım ama paranoya mı yaptım bilmiyorum.benim önereceğim doktor kardeşimin doktoru ve tedavisi çok güzel gidiyor.dişleri çok hızlı düzeliyor.1 yılda düzelir dedi 5 ay felan oldu galiba çok güzel bence.bu işte bence becerikli olmak işe hakim olmak çok önemli herşey bi tarafa.yani yanlış yanlaşılmazsa vereyim doktor ismi?bilemedim:)

burada bircogumuz memnun kaldigimiz doktorlarin ismini verdik..sende isim verebilirsin.

benim önereceğim doktorun adı pınar ercan.nişantaşında kliniği.fiyatları da nişantaşı fiyatı değil.çok yardımcı oluyor.açıkçası en azından görüşmenizi tavsiye ederim.gerisi aklınıza yatarsa:)ben çok gittim hiç memnuniyetsiz birini görmedim,hatta kadının hayran kitlesi var diyebilirim:)inşallah giden olursa burdan duyup,o da memnun kalır.

benimde gitmem lazım ama çok pahalılar çapa ortodonti iyi ve uygunmuş diyorlar giden var mı ?

burada bircogumuz memnun kaldigimiz doktorlarin ismini verdik..sende isim verebilirsin.
Canım sen ne yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi hiç aklında ne var?

benim önereceğim doktorun adı pınar ercan.nişantaşında kliniği.fiyatları da nişantaşı fiyatı değil.çok yardımcı oluyor.açıkçası en azından görüşmenizi tavsiye ederim.gerisi aklınıza yatarsa:)ben çok gittim hiç memnuniyetsiz birini görmedim,hatta kadının hayran kitlesi var diyebilirim:)inşallah giden olursa burdan duyup,o da memnun kalır.
Öneride bulunduğunuz için teşekkürler.

benimde gitmem lazım ama çok pahalılar çapa ortodonti iyi ve uygunmuş diyorlar giden var mı ?

Özeli mi diyorsun acaba yoksa hastaneyi mi?Hastaneden yıllar sonraya randevu veriyorlar diye biliyorum.Ne kadar olsaydı uygun olurdu senin için? Ben en fazla 2-3bin liralık bir yer araştırıyorum da.

Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti... :14:

Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum... :5:

Ama çok memnun kalan var tabii... Benim şanssızlığım olsa gerek diyelim... :2:

mesaj sayısınız 6,yeni üyesiniz sanırım,karalama gibi geldi bana.
memnun olmayanı duymadım hiç.benim kızım da Razmik Beye tel taktırdı
2.5 sene sürdü,ama her dediğini harfiyen uyguladı,siz dediklerini mi yapmadınız?
şu an dişleri inci gibi,ve tel çıktıktan sonra 3 yıl geçtiği halde yatarken hala bir kalıp takıyor,takmazsa kayabilirmiş dişler,siz onu da mı yapmadınız.

[I][/I]ben dis teli taktirmak istiyorum ist-avrupa yakasinda memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirimm kizlar:42:

selam.. benim şuan tellerim var. 6 ay oldu ve çok çok memnunumç sana kendi doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. nişantaşında yeri .plastdent emre kaan. çok hızlı sonuç alıyorsun ve çok güleryüzlü titiz bir doktor...

mesaj sayısınız 6,yeni üyesiniz sanırım,karalama gibi geldi bana.
memnun olmayanı duymadım hiç.benim kızım da Razmik Beye tel taktırdı
2.5 sene sürdü,ama her dediğini harfiyen uyguladı,siz dediklerini mi yapmadınız?
şu an dişleri inci gibi,ve tel çıktıktan sonra 3 yıl geçtiği halde yatarken hala bir kalıp takıyor,takmazsa kayabilirmiş dişler,siz onu da mı yapmadınız.

ben de diş telelrimi ilk ramiz beye taktırtmak istemiştim, kesdisinin bu işte çok iyi olduğunu duymuştum. yalnız istediği fiyat fahiş olunca vazgeçtim.şuanda kendi doktorumdan çok çok menunum.. ramiz beyle de ilgili tabi herşeyde olduğu gibi memnun olan da olmayan da olabilir. umarım dişlerin düzelir... tekrar ramiz beye git ama bence göster nasıl olduğunu sana uygulayacağın yolu gösterir diye düşünüyorum...

ben de diş telelrimi ilk ramiz beye taktırtmak istemiştim, kesdisinin bu işte çok iyi olduğunu duymuştum. yalnız istediği fiyat fahiş olunca vazgeçtim.şuanda kendi doktorumdan çok çok menunum.. ramiz beyle de ilgili tabi herşeyde olduğu gibi memnun olan da olmayan da olabilir. umarım dişlerin düzelir... tekrar ramiz beye git ama bence göster nasıl olduğunu sana uygulayacağın yolu gösterir diye düşünüyorum...

Ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim? Metal mi şeffaf mı?

Ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim? Metal mi şeffaf mı?

metal taktırdım daha hızlı olması için. şeffaflar biraz geciktiriyomuş.. 4.500 TL'ye taktırdım... bazıları daha düşük yada çok daha yüksek fiyatla taktırmışlar. ama içime sindi ve kesinlikle değdi..

Ben Başkent Üniversitesi Hastahanesinde Dr. Seden Akan Hanım'a gidiyorum ve çok memnunum..Tavsiye ederim.. :3:

metal taktırdım daha hızlı olması için. şeffaflar biraz geciktiriyomuş.. 4.500 TL'ye taktırdım... bazıları daha düşük yada çok daha yüksek fiyatla taktırmışlar. ama içime sindi ve kesinlikle değdi..

merhaba,hangi doktora yada merkeze taktırmıştınız bana da metal için 2500$ fiyat verdiler pahalı göründü gözüme bağdat caddesinde bir klinik olduğu için mi böyle düşündüm :S

Toplamda ne kadara yaptırıyorsun?Diş çekimi var mı?

merhaba , sizden içten tel hakkında bilgi almak isterim eğer müsaitseniz ... samsundayım ve istanbula gidip cem beye tedaviye başlamak istiyorum fakat korkularım var ve çok geç kaldım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum... mail adresim guldem3@hotmail.com kısada olsa vakit ayırırsanız sevinirim iyi günler...

Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.
haba ,

sizden içten tel hakkında bilgi almak isterim eğer müsaitseniz ... samsundayım ve istanbula gidip cem beye tedaviye başlamak istiyorum fakat korkularım var ve çok geç kaldım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum... mail adresim guldem3@hotmail.com kısada olsa vakit ayırırsanız sevinirim iyi günler...

Herkese selam,
ben de uzun süredir iyi bir ortodontist araştırıyorum. İlk gittiğim dr. Berrin Usta oldu, evime çok yakın olduğu için önce ona gittim. Gittiğimde elimde film yoktu. Fiyatı daha uygun olmasına ragmen diş çekimi dediği için tekrar gitmedim. Sağlam dişlerimi çekitrmek istemiyorum hem de ağzımda eksik diş varken. Daha sonra eşimle beraber bir arkadaşın tavsiyesi ile Kıvanç Cebesoy'a gittik, bana diş çekimine gerek yok dedi,8-12 ayda hallederiz dedi, ama eşime olabilir dedi. Çalışanlarına karşı olmasa da bize karşı gayet sempatik ve ilgiliydi ve hatta işin tüccarı olmuş diye düşündük. Ama çok yoğun ve ortodonti derneğinin sitesinde ismi geçmiyor. Ondan da vazgeçtik. Bi sonraki Dr. Barış Ünlü, forumdan öğrenip gittik. Burada okumamış olsam bunlar ne yapıyor derdim, muayeneden sonra hiçbir açıklama yapılmadan beklettiler fotoğraflar filmler cekildi vs. Sonra tekrar baska bir zamana randevu verip sunum yapılacak dendi. tekrar gittik diş çekimine gerek olmadığını söyledi. İki senelik bir tedavi önerdi. İşini iyi yaptığı izlenimi uyandırdı tabi fiyatı diğerlerinden daha yüksekti. Ama dişten çok anlattıkları dudak duruşu, yüzdeki cizgilerin azalması vs gibi estetik konularıydı. Hatta eşimin burnunu bile düzeltti bilgisayar programında. İçinde yatan bir estetik cerrahi var :) Ortdonti derneğinde ismi geçtiği için ve diş çekimine karşı olduğu için beğendik. Yinede karar veremedik, halen arayış içindeyiz.

ümraniye çarşıda bir tane ortodontist var herkes çok memnun yegenim temiz ve hesaplı diye gitti çok memnun adını bilmiyorum (zaten başka ortodontist yok adam 1 tane ) taksit yapıyor galiba kontrolden kontrole ödüyorsun ilgini çekerse adını ögrenirim geçmiş olsun

Doktorun ismini ogrenebilirsen cok memnun olurum. Bir de ona bakalım :)

ümraniye çarşıda bir tane ortodontist var herkes çok memnun yegenim temiz ve hesaplı diye gitti çok memnun adını bilmiyorum (zaten başka ortodontist yok adam 1 tane ) taksit yapıyor galiba kontrolden kontrole ödüyorsun ilgini çekerse adını ögrenirim geçmiş olsun

Back