- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 316
Canım sen ne yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi hiç aklında ne var?burada bircogumuz memnun kaldigimiz doktorlarin ismini verdik..sende isim verebilirsin.
Öneride bulunduğunuz için teşekkürler.benim önereceğim doktorun adı pınar ercan.nişantaşında kliniği.fiyatları da nişantaşı fiyatı değil.çok yardımcı oluyor.açıkçası en azından görüşmenizi tavsiye ederim.gerisi aklınıza yatarsa:)ben çok gittim hiç memnuniyetsiz birini görmedim,hatta kadının hayran kitlesi var diyebilirim:)inşallah giden olursa burdan duyup,o da memnun kalır.
benimde gitmem lazım ama çok pahalılar çapa ortodonti iyi ve uygunmuş diyorlar giden var mı ?
Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti...
Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum...
Ama çok memnun kalan var tabii... Benim şanssızlığım olsa gerek diyelim... :2:
Canım sen ne yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi hiç aklında ne var?
bana biraz uzak ama ben benan oguzu dusunuyorum..
Canım sen ne yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi hiç aklında ne var?
bana biraz uzak ama ben benan oguzu dusunuyorum..
O ne kadar istiyor acaba?
[I][/I]ben dis teli taktirmak istiyorum ist-avrupa yakasinda memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirimm kizlar
mesaj sayısınız 6,yeni üyesiniz sanırım,karalama gibi geldi bana.
memnun olmayanı duymadım hiç.benim kızım da Razmik Beye tel taktırdı
2.5 sene sürdü,ama her dediğini harfiyen uyguladı,siz dediklerini mi yapmadınız?
şu an dişleri inci gibi,ve tel çıktıktan sonra 3 yıl geçtiği halde yatarken hala bir kalıp takıyor,takmazsa kayabilirmiş dişler,siz onu da mı yapmadınız.
ben de diş telelrimi ilk ramiz beye taktırtmak istemiştim, kesdisinin bu işte çok iyi olduğunu duymuştum. yalnız istediği fiyat fahiş olunca vazgeçtim.şuanda kendi doktorumdan çok çok menunum.. ramiz beyle de ilgili tabi herşeyde olduğu gibi memnun olan da olmayan da olabilir. umarım dişlerin düzelir... tekrar ramiz beye git ama bence göster nasıl olduğunu sana uygulayacağın yolu gösterir diye düşünüyorum...
Ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim? Metal mi şeffaf mı?
metal taktırdım daha hızlı olması için. şeffaflar biraz geciktiriyomuş.. 4.500 TL'ye taktırdım... bazıları daha düşük yada çok daha yüksek fiyatla taktırmışlar. ama içime sindi ve kesinlikle değdi..
Toplamda ne kadara yaptırıyorsun?Diş çekimi var mı?
haba ,Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.
ümraniye çarşıda bir tane ortodontist var herkes çok memnun yegenim temiz ve hesaplı diye gitti çok memnun adını bilmiyorum (zaten başka ortodontist yok adam 1 tane ) taksit yapıyor galiba kontrolden kontrole ödüyorsun ilgini çekerse adını ögrenirim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?