• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktıracağım İst.Anadolu yakasında Dr. tavsiyesi

mors

cantanem
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
4.033
12
116
Diğer
[I][/I]ben dis teli taktirmak istiyorum ist-avrupa yakasinda memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirimm kizlar:42:

Son düzenleme:
Ben de Avrupa Yakasında ortodonti uzmanı araştırıyordum canım.İnternetten yorumlara falan baktım ve bu ortodonti uzmanlarına gidenlerin fotoğraflarını gördüm.Benim önerebileceğim Razmik Ramiz Nahçıvan ve Ferdi Allaf..Bütçem uygun olduğu zaman ikisine de gidip muayene olmak istiyorum.

Ben de Avrupa Yakasında ortodonti uzmanı araştırıyordum canım.İnternetten yorumlara falan baktım ve bu ortodonti uzmanlarına gidenlerin fotoğraflarını gördüm.Benim önerebileceğim Razmik Ramiz Nahçıvan ve Ferdi Allaf..Bütçem uygun olduğu zaman ikisine de gidip muayene olmak istiyorum.

tesekkur ederim canim..senin yazdigin isimleri not aliyorum..bende biraz baktim bikac isim buldum belki sana da yardimci olur cem erdogan,cagdas kislaoglu,atilla denizalp her konuda bu isimleri degerlendirip ona gore bir karar verecem..
bir diger sorun ben tr degilim sık sık gidip gelme gibi bir durum olmaz umarim.

tesekkur ederim canim..senin yazdigin isimleri not aliyorum..bende biraz baktim bikac isim buldum belki sana da yardimci olur cem erdogan,cagdas kislaoglu,atilla denizalp her konuda bu isimleri degerlendirip ona gore bir karar verecem..
bir diger sorun ben tr degilim sık sık gidip gelme gibi bir durum olmaz umarim.

Teşekkür ederim ben de araştıracağım yazdığın kişileri..Türkiye'de değilsen oldukça zor olur herhalde tedaviyi uygulamak çünkü her ay ortodontiste gitmek durumunda kalıyorsun.Her ay gelmen zor olmaz mı senin için nasıl yapacaksın?

once muayeneye gidecegim..artik duruma gore gidip gelmeye calisacagim.yada vazgececegim:(

Kesinlikle vazgeçme imkanın da varsa hemen yaptır.Düşünsene tedavi bitiminde düzgün dişlerinle sürekli istediğin gibi gülümseyebileceksin..Senin yazdığın isimlere baktım ama sanırım onlar ortodonti uzmanı değil diş hekimi sadece.Ben özellikle ortodonti konusunda uzman kişilere yaptırmak istiyorum.Buradan bir arkadaş yazmıştı gideceğiniz doktoru Türk Ortodonti Derneği sitesinden ismini aratın diye orada yazıyorsa ismi ona göre gidersiniz demişti.Ben de hep oradan bakıyorum.

cok haklisin..normalde dislerim cok duzgundu 20 yas dislerimden dolayi carpiklastilar dis fircasida tam temizlemedigi icin lekelenmeler olustu ilerisi de curuk bunun.bende vazgecmek istemiyorum umarim devamli kontrol olmaz yada artik duruma gore plan yapacam.cok guzel bir bilgi verdin tekrar tsk ederim dediklerini goz onunde bulunduracam.

Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti... :14:

Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum... :5:

Ama çok memnun kalan var tabii... Benim şanssızlığım olsa gerek diyelim... :2:

[I][/I]ben dis teli taktirmak istiyorum ist-avrupa yakasinda memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirimm kizlar:42:

benım doktorum cok ıyıydı cok da memnun kaldım ama avrupa yakasında degıl kadıkoye gelebılme sansın varmı cnm

Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti... :14:

Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum... :5:

Çok gecmis olsun canım gercekten uzun süre 5 yil.sikayet etseydin keske.

HTML:
benım doktorum cok ıyıydı cok da memnun kaldım ama avrupa yakasında degıl kadıkoye gelebılme sansın varmı cnm

TSK ederim canım ama Kadıköy'e gitmem düşük bı ihtimal.aen yine de yaz belki başka arkadaslara yararlı olabilir.

Hay Allah ya çok üzüldüm.İlk defa o doktordan memnun kalmayan birinin yazdıklarını okuyorum.Şanssızlık olmuş hakikaten.Ama keşke dişlerimi ne hale soktunuz diye tekrar gitseydin gösterseydin ilgilenirlerdi herhalde diye düşünüyorum sonuçta dişlerin mahvolmuş ya.

Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.

Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.
Toplamda ne kadara yaptırıyorsun?Diş çekimi var mı?

Benim yaptirdigim icten yani bakilinca gorunmuyor.
Pahali digerlerine gore. 5000$di 2008/eylulde.
Simdi dolar yukseldi odeme nasil oldu bilmiyorum.
O zaman normal tel 1000$di seffaf 1500$di sanirim.

Evet 2disim cekildi. Cekimsiz bir yontem de vardi, ben tercih etmedim.
Cunku cene ile ilgili islem gerektiriyordu, istemedim.

Hay Allah ya çok üzüldüm.İlk defa o doktordan memnun kalmayan birinin yazdıklarını okuyorum.Şanssızlık olmuş hakikaten.Ama keşke dişlerimi ne hale soktunuz diye tekrar gitseydin gösterseydin ilgilenirlerdi herhalde diye düşünüyorum sonuçta dişlerin mahvolmuş ya.

Telleri çıkardıktan sonra epeyce bi şey geldi başıma, sonra da 2 sene geçmiş daha niye gideyim ki dedim... Şimdi ise toplamda teller çıkalı 5 sene oldu... Hala ara ara gidip neden bu böyle oldu diye sorsam mı diye düşünüyorum ama hadi diyelim ki indirimle vs bi şeyler yapmayı kabul etseler dahi bir daha cesaret edip de tel taktırabilir miyim onu kestiremiyorum sadece :)

Umarım herkes istediği sonucu elde eder ~ :3:

tunemi tsk ederim..o kadar cok isim var ki secmek zor olacak:)bende icten yaptirmayi dusunuyorum ama cok pahaliymis:)esime pahaliya patlayacam herhalde:)

TSK ederim canım ama Kadıköy'e gitmem düşük bı ihtimal.aen yine de yaz belki başka arkadaslara yararlı olabilir.

medıkacent dıs hastanesı fıkret hanım bn cok memnun kaldım yerı kadıkoy de mühürdar sokakta

Back