Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Avrupa Yakasında ortodonti uzmanı araştırıyordum canım.İnternetten yorumlara falan baktım ve bu ortodonti uzmanlarına gidenlerin fotoğraflarını gördüm.Benim önerebileceğim Razmik Ramiz Nahçıvan ve Ferdi Allaf..Bütçem uygun olduğu zaman ikisine de gidip muayene olmak istiyorum.
tesekkur ederim canim..senin yazdigin isimleri not aliyorum..bende biraz baktim bikac isim buldum belki sana da yardimci olur cem erdogan,cagdas kislaoglu,atilla denizalp her konuda bu isimleri degerlendirip ona gore bir karar verecem..
bir diger sorun ben tr degilim sık sık gidip gelme gibi bir durum olmaz umarim.
[I][/I]ben dis teli taktirmak istiyorum ist-avrupa yakasinda memnun kaldiginiz bir doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirimm kizlar
Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti...
Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum...
Ama çok memnun kalan var tabii... Benim şanssızlığım olsa gerek diyelim... :2:
benım doktorum cok ıyıydı cok da memnun kaldım ama avrupa yakasında degıl kadıkoye gelebılme sansın varmı cnm
Hay Allah ya çok üzüldüm.İlk defa o doktordan memnun kalmayan birinin yazdıklarını okuyorum.Şanssızlık olmuş hakikaten.Ama keşke dişlerimi ne hale soktunuz diye tekrar gitseydin gösterseydin ilgilenirlerdi herhalde diye düşünüyorum sonuçta dişlerin mahvolmuş ya.Ben de Razmik Ramiz Nahcıvan'a bi hevesle gittim, ortaokul son sınıftayken... 2 senelik tedavi diye girip 5 senede çıktım üniversite ikinci sınıfın başında ve de şu anda dişlerimi nasıl yapsam da düzeltsem diye düşünüyorum, kaplama vs... 5 sene çekilen çilenin üzerine 2 senede dişlerimin şekli şemali her şeyi değişti...
Verdiğim bi dünya paraya mı yansam, o tellerle 5 sene uğraşımın boşuna gitmesine mi bilmiyorum...
Ama çok memnun kalan var tabii... Benim şanssızlığım olsa gerek diyelim... :2:
Toplamda ne kadara yaptırıyorsun?Diş çekimi var mı?Cem CANİKLİOGLU derim baska birsey demem.
Yalniz sunu soyleyeyim isini ciddiyetle yapar. Cok miymiymiyyy birini bekleme.
Benim tellerim icten (dislerin ic kisminda) ona ragmen hic sikinti yasamadim.
Bir de her ay (ortodontistin soyledigi gibi 4-6haftada bir) gitmeli bi tedavi
bir yolunu bul, vazgecme.
Yeri Sisli'de.
Hay Allah ya çok üzüldüm.İlk defa o doktordan memnun kalmayan birinin yazdıklarını okuyorum.Şanssızlık olmuş hakikaten.Ama keşke dişlerimi ne hale soktunuz diye tekrar gitseydin gösterseydin ilgilenirlerdi herhalde diye düşünüyorum sonuçta dişlerin mahvolmuş ya.
TSK ederim canım ama Kadıköy'e gitmem düşük bı ihtimal.aen yine de yaz belki başka arkadaslara yararlı olabilir.
medıkacent dıs hastanesı fıkret hanım bn cok memnun kaldım yerı kadıkoy de mühürdar sokakta