fazla görüşmüyoruz 2 3 senede bir görürüm. Dış görünü baya fark etti alışık olmadığın surat olunca anlaşılıyor.ay ne güzel ya peki ne kadar da iyileşti teyzen tamamen. herkes kendi dişin gibi olmaz diyor biliyorum telin süresini de geçtim sonrasında aparat olayı var öncesinde kullanamadın onu damak açmak için verilmişti. hemen hemen hepsi aynı boyda gibi ama kapanma sorunu da var öndekiler hepsinden ilerde sivri olanlar üstüste şeklinde yani :/ bide alt üst tırtklı dişler var
Kendi dişin gibi olmaz kaplamanin Sonrası için bir sürü sıkıntısı var ben deliler gibi pişmanım ama giden geri gelmiyor bende de seyreklik vardı keşke öyle kalsaydiKızlar merhaba.. Çok kararsızım ve korkuyorum. küçükken dişçi fobim yüzünden dişçiden kaçtım ve şu an dişlerimde çapraşıklık var30 yaşındayım ama hala korkuyorum. ama dişlerimide bi şekilde artık düzeltmemin vakti geldi de geçiyor. diş telini önerdiler ama öyle 2sene falan nasıl takarım onu konuşma ve yemek yeme zorluğu vs ne gibi durumlarla karşılaşabilirm tel taktırırsam birde kaplama deniyo sanırım dişleri küçülterek yapılıyomuş teyzemin yaptırdığını hatırlıyorum 1 bilemedin 2 ay da toparlamıştı.acaba diyorum tel yerine ondan mı yaptırsam ikisini karşılaştırdığımızda hangisini önerirsiniz deneyimi olanlarınızdan yardım istiyorum. tel, kaplama dışında başka bişey olmaz sanırım korkumdan dolayı az daha zorlu olanı seçmeye çalışıyorum ama karar veremedim birde fiyat olarak aradaki farkı biliyormusunuz? tel için görüştüğüm doktor geçen sene falan 3500 gibi bi rakam vermişti sanırım kaplama falan biraz daha mı pahalı olur? bilgi ve önerilerinizi bekliyorum :*
fazla görüşmüyoruz 2 3 senede bir görürüm. Dış görünü baya fark etti alışık olmadığın surat olunca anlaşılıyor.
. Eğer çok çarpışıklık varsa 4 numaralı dişlerini küçük azı çekerler. Ön dişlerinde geriye gelir çok güzel yüz yapın olur. Diş telinde bütün dişler uyumlu olduğu için dış görünüştte fark ediyor. Kapanma problemin falan varsa diş teli taktır zaten kesinlikle simetri problemin düzelmiş olur. Diş teli hem dikey ve yatay simetriği düzeltiyo. Benimde 1 2 sene ağzımda kalacak telleri taktırmam da en büyük motivasyon bu olmuştu. Sadece gülerken dişlerim güzel gözüksün değil yani.
Kendi dişin gibi olmaz kaplamanin Sonrası için bir sürü sıkıntısı var ben deliler gibi pişmanım ama giden geri gelmiyor bende de seyreklik vardı keşke öyle kalsaydi
Diş etlerinde çekilme oluyor. Ağrı oluyor altlarına yemek kacabiliyor dolasiyla alttaki diş çürüyor. Zamanla ağız kokusu yapıyor. Sert şeyleri ısırırken sorun. Bir de benim dişim ağzımda büyük duruyor doktora söyledim ama uğraşmak istemedi sanırım ben bir sürü de para verdim zirkon kaplama yaptırdım en iyisi oyduoff iyicene kararsızlaştım:/ daha bi korkar oldum hepsinden.. sizde ne gibi sıkıntılar oldu peki?
Diş etlerinde çekilme oluyor. Ağrı oluyor altlarına yemek kacabiliyor dolasiyla alttaki diş çürüyor. Zamanla ağız kokusu yapıyor. Sert şeyleri ısırırken sorun. Bir de benim dişim ağzımda büyük duruyor doktora söyledim ama uğraşmak istemedi sanırım ben bir sürü de para verdim zirkon kaplama yaptırdım en iyisi oydu
O zaman söylediğimde doğal duruyor falan diye doktor kabul etmedi . Sorun yok dedi zaten şimdi bir şey yapamam çenene zarar verir dedi. Şimdi araştırıyorum ben de hamileyim ama yine de bir soracamüzüldüm yabaşka bi doktora gidip gösterseydin keşke. ne zaman oldu bu olay eğer yeniyse hiç askatma biran önce git bence.
O zaman söylediğimde doğal duruyor falan diye doktor kabul etmedi . Sorun yok dedi zaten şimdi bir şey yapamam çenene zarar verir dedi. Şimdi araştırıyorum ben de hamileyim ama yine de bir soracam
Inş canım sağolasın. Umarım düzelir. Sen de kaplama düşünüyorsan çok çok iyi düşün çünkü geri dönüşü olmuyor malesefhay allah ya :/ iyicene araştır bakalım bence doktor kaynaklı bi sorun gibime geldi inş düzelir. bu arada tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?