• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli mi kaplama mı?

Çok teşekkürler kızlar bu gidişle telde karar kılıcam gibi önce cesaretlenmem gerekiyor oldum olsaı korkulu rüyam olmuştur şu dişler :KK43:
Canım bencede tel düşünn pişman olmazsınn... İnternetten öncesi sonrasılara bak mükemmel sonuçlar var...

Kendi sağlıklı dişini nıye bozduracaksın...

Canım bencede tel düşünn pişman olmazsınn... İnternetten öncesi sonrasılara bak mükemmel sonuçlar var...

Kendi sağlıklı dişini nıye bozduracaksın...

Ya tabii ki de kendi dişin gibi olmaz ama telin süresi hepsinden uzun, korktuğum için bir an önce bitip gitsin diye düşündüm gelen cesaretle ama kaplama da telde de sıkıntılar olacak gibi ya da ne yaparsam yapayım :( bilmiyorum hala düşünüyorum..

Benimde dişeti problemin var.önce onun tedavisi yapılacak.sonrada diş teli takılacak.sonra diş olmayan yerlere diş yapılacak.benim dişetlerim çok çekildi dillerinde kayma ayrılma var.pazartesi dişeti tedavim başlıyor.acaba dişeti tedavisi bitince diş etlerin normal seviyeye çıkarmı?

Doktor babada diş teli yerine kaplama önerdi ama ben tel istiyorum.insanın kendi dişi gibi olmaz gerçi benim dişler nanayı yedikten sonra anladım.daha 35 yaşındayım keşke bu kadar geç kalmasaydım.

Benimde dişeti problemin var.önce onun tedavisi yapılacak.sonrada diş teli takılacak.sonra diş olmayan yerlere diş yapılacak.benim dişetlerim çok çekildi dillerinde kayma ayrılma var.pazartesi dişeti tedavim başlıyor.acaba dişeti tedavisi bitince diş etlerin normal seviyeye çıkarmı?

geçmiş olsun canım. tedaviden sonra düzelir bence hiç sıkıntı yapma yalnız doktorlar genelde kendi dişlerin kurtarılmasından yana niye seninki tel yerine kaplama önerdi onu anlamadım?

Back