Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum arıştırıyorum gitmek istemiyorum sen sonlarındasın başında olsan sende tepki gösterirdin beyza hanım başka yerde çalışmamış güvenmiyorum
bugün 3 dişimde çekildi çektircek ark tavsiyem hiç sitres yapmayın zerre kadar ağrı sızı olmadı uyuşukluk geçtikten sonra bile ağrımadı korktuğum kadar yokmuş en zor aşamayı atlattım sırada tel takımı kaldı. arkadaşlar tel takılırken ağrı oluo mu ortalama ne kadar sürüye tel takımı
Canım implantları nerede ve kaça yaptıracaksın?
baby21 beyza hanım kaç yıldır çalışıyor ki biliyormusun bi de kaç yaşında tecrübesiz derken merak ettim?
bende merak ettim nasıl yani hiç mi çalışmamış ???
medicana da implant 1200 tl zirkonyum kaplama 700 tl tek diş için fiyatlar bunlar cnm
Çok teşekkür ederim canım. Acaba nereye ait kullandıkları implant, türk malı olan gayet uygunmuş. Aslında ben bulsam türk implant taktıracağım. Bunların pahalı olmasının sebebi ithal olması.
evet cnm ithal en iyi olan ürünleri kullanıyolar sonuçta bi kere olucak bence değer sonuç iyi çıkıcaksa
kızlar bu üst dişlerden alt dişlere doğru takılan lastikler göruyorum kimisinde.bana takmadı doktorum öyle bişey acaba ortodonti tedavisi gören herkes bunu takıyor mu?n takmadan tedaviyi bitiren var mı?
ya kızlar yine benben hiç sert bişey yemiyorum bugün pizza yiyim dedim ama arka dişlerimle çok küçük parçalara bölüp attım ağzıma braketler gevşedi gibime geliyor. yamulma falan olmamıştır di mi
diş çekimli tedavi gördüğüm içi o boşluklardan geçen tellere yemek yerken baskı olunca en arka azı dişlerime yapıştırılan braketler arasındaki teller cıkıyoo bu duruma sinir oluyorum. 1 yılım var ama tedaviden bıktım
evet eğmemişim doktor boşuna evham yapmışsın dedi, sadece diş biraz dışa dönmüş tedavinin etkisiyle kanca ondan batabilir dedi balmumu sürüp koydum. geç bir yıl geeeç![]()
al benden de okadar geçin yıllar geçin dişlerimiz düzelene kadar geçin hızlı biraz dur desek durmassın zaman şimdi noldu sana ya geçmio işte.
Arkadaşlar size bi soru: sizce iyi bir ortodontisti nasıl anlarsınız??tedavi başı ortası sonu fark etmez nasıl güven alınır bu insanlardan sizce ne olabilir güvensizliğin sebebi??:97::97:
kızlar bu üst dişlerden alt dişlere doğru takılan lastikler göruyorum kimisinde.bana takmadı doktorum öyle bişey acaba ortodonti tedavisi gören herkes bunu takıyor mu?n takmadan tedaviyi bitiren var mı?