• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bilmiyorum arıştırıyorum gitmek istemiyorum sen sonlarındasın başında olsan sende tepki gösterirdin beyza hanım başka yerde çalışmamış güvenmiyorum

baby21 beyza hanım kaç yıldır çalışıyor ki biliyormusun bi de kaç yaşında tecrübesiz derken merak ettim?

bugün 3 dişimde çekildi çektircek ark tavsiyem hiç sitres yapmayın zerre kadar ağrı sızı olmadı uyuşukluk geçtikten sonra bile ağrımadı korktuğum kadar yokmuş en zor aşamayı atlattım sırada tel takımı kaldı. arkadaşlar tel takılırken ağrı oluo mu ortalama ne kadar sürüye tel takımı

bugün 3 dişimde çekildi çektircek ark tavsiyem hiç sitres yapmayın zerre kadar ağrı sızı olmadı uyuşukluk geçtikten sonra bile ağrımadı korktuğum kadar yokmuş en zor aşamayı atlattım sırada tel takımı kaldı. arkadaşlar tel takılırken ağrı oluo mu ortalama ne kadar sürüye tel takımı

acı olmaz alt üst takılacaksa en fazla 2 saat sürer

bende merak ettim nasıl yani hiç mi çalışmamış ???

valla netten yazdım beyaz hanımı hiç biryerde çıkmadı çalıştığı yerler falan yok üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmış hangi hastenede çalışmış bilen varsa yazsın ben bulamadım bu iş tecrübe meselesi daha doğrusu bütün işler böyle zamanla tecrübe kazanırsın ama benim vaktim yok ona tecrübe kazandırmaya biran önce bitsin istiyorum zaten sabrımızı çok zorluyo birde yanlış tedavi yüzünden uzamasını hiç istemem

Çok teşekkür ederim canım. Acaba nereye ait kullandıkları implant, türk malı olan gayet uygunmuş. Aslında ben bulsam türk implant taktıracağım. Bunların pahalı olmasının sebebi ithal olması.

evet cnm ithal en iyi olan ürünleri kullanıyolar sonuçta bi kere olucak bence değer sonuç iyi çıkıcaksa

evet cnm ithal en iyi olan ürünleri kullanıyolar sonuçta bi kere olucak bence değer sonuç iyi çıkıcaksa

Canım, ithal olanların masrafı, karı üzerine konunca zaten uçuyor fiyat. Yani masrafı falan eklemesen demek Türk implantı ile aynı fiyata gelecek. Bence Türk malının bir eksiği yok. Bana bir diş için verilen fiyat çok uçuk geliyor canım.

ya kızlar yine ben :D ben hiç sert bişey yemiyorum bugün pizza yiyim dedim ama arka dişlerimle çok küçük parçalara bölüp attım ağzıma braketler gevşedi gibime geliyor. yamulma falan olmamıştır di mi

kızlar bu üst dişlerden alt dişlere doğru takılan lastikler göruyorum kimisinde.bana takmadı doktorum öyle bişey acaba ortodonti tedavisi gören herkes bunu takıyor mu?n takmadan tedaviyi bitiren var mı?

kızlar bu üst dişlerden alt dişlere doğru takılan lastikler göruyorum kimisinde.bana takmadı doktorum öyle bişey acaba ortodonti tedavisi gören herkes bunu takıyor mu?n takmadan tedaviyi bitiren var mı?

Canım sanırım elastiklerden bahsediyorsun. Onlar genelde tedavinin son aşamalarına doğru dişleri yerini oturtmak orta hattı düzenlemek için takılıyor. Seninde çene yerine oturmuyorsa takman gerekecek. Benim onları taktıktan sonraki ilk gecem kabus gibiydi. Sen şu anda takmıyorsun madem, o zaman bugünlerin tadını çıkar:)

ya kızlar yine ben :D ben hiç sert bişey yemiyorum bugün pizza yiyim dedim ama arka dişlerimle çok küçük parçalara bölüp attım ağzıma braketler gevşedi gibime geliyor. yamulma falan olmamıştır di mi

Zamanla sert yiyecekte yemeye başlayabiliyorsun. Braketler o kadar kolay gevşemez canım ya. Biraz rahat ol:)

diş çekimli tedavi gördüğüm içi o boşluklardan geçen tellere yemek yerken baskı olunca en arka azı dişlerime yapıştırılan braketler arasındaki teller cıkıyoo bu duruma sinir oluyorum. 1 yılım var ama tedaviden bıktım

Son düzenleme:
diş çekimli tedavi gördüğüm içi o boşluklardan geçen tellere yemek yerken baskı olunca en arka azı dişlerime yapıştırılan braketler arasındaki teller cıkıyoo bu duruma sinir oluyorum. 1 yılım var ama tedaviden bıktım

doktor kısa brakmış olabilir. gittiginde söylersin, ya da ara bi sor..

benim de çekimliydi, öyle bi sıkıntım olmadı..

hatta ön dişler geri giderken o tel fazladan uzamaya bile başlıyordu arkadan ve gittigimde kestiriyordum ben..

zaman zaman yine kestiriyorum ne oluyosa uzuyolar batıyolar yanağıma

evet eğmemişim doktor boşuna evham yapmışsın dedi, sadece diş biraz dışa dönmüş tedavinin etkisiyle kanca ondan batabilir dedi balmumu sürüp koydum. geç bir yıl geeeç :D

al benden de okadar geçin yıllar geçin dişlerimiz düzelene kadar geçin hızlı biraz dur desek durmassın zaman şimdi noldu sana ya geçmio işte.
Arkadaşlar size bi soru: sizce iyi bir ortodontisti nasıl anlarsınız??tedavi başı ortası sonu fark etmez nasıl güven alınır bu insanlardan sizce ne olabilir güvensizliğin sebebi??:97::97:

al benden de okadar geçin yıllar geçin dişlerimiz düzelene kadar geçin hızlı biraz dur desek durmassın zaman şimdi noldu sana ya geçmio işte.
Arkadaşlar size bi soru: sizce iyi bir ortodontisti nasıl anlarsınız??tedavi başı ortası sonu fark etmez nasıl güven alınır bu insanlardan sizce ne olabilir güvensizliğin sebebi??:97::97:

ortodontiyi bırakta sen turkce derslerıne bak bence sinir oldum yazdıgın şeyi okuyup anlıcagım diye...

Selam, bana geçen ay verdi doktor bu elastiklerden. Herkese vermiyorlar. Kapanış bozukluğuna göre ya aynı damak üstünde takıyorlar ya da üst çeneden alt çeneye oluyor (benimki gibi). Dişlerimi kapadığım zaman alt çene ve üst çene arasında boşluk oluşmuştu. Şimdi baya kapandı ama sanırım yeterli olmayacak :( Bugün yine kontrolüm var bakalım ne diyecek :s

Back
X