Merhabalar bende sürecimi paylaşmak istedim 32 yaşımda tel taktırdım,dişlerim büyük çenem ise dar.Hep ameliyat gerekir diye ve görüntüden çekindiğim.icin cesaret edemediğim.birşeydi.En sonunda dedi muayene nasılsa bedava süreyi uzun söylerse,ameliyat derse vazgeçerim.Bana ameliyata gerek yok , şeffaf tel ile 15 ayda biter dedi,1 hafta içerisinde gidip taktırdım.Dedikleri gibi yemek yiyememe olmadı,hatta ertesi sabah börek vs yedim, sadece dişler bir garip benim değil gibi geldi oda kısa sürede geçti.Süreç boyunca dikkatli bir şekilde ekmek arası, dürüm vs yedim.Tedavim de lastik de taktım ara ara.Benim.hem alt hem üst yamuktu önce üstlere takıldı ve 1 ay içinde çok güzel düzeldiler.Kisa sürede düzelince alta taktı ama altlar üst üste olmaktan resmen birbirlerine kaynamışlar ve çok uzun süre oynamadı,ve 22 ay oldu tedavi . Çıktığı an aynaya baktığımda 22 ay gözümde bir hiç oldu,bana gece plağı verdi,10-12 saat tak dedi ama ben korkumdan daha uzun takıyorum.Evet süreç kolay bitmiyor ama yine olsa.yine taktırdım.