ya bitanem sana ilginç bişi söyliicem. sağlık sorunu yaratıyosa tabi ki müdahale edilmeli ama ben bu hafif aralık dişlerin bazen çok sevimli durduğunu düşünüyorum.
bu arada dişlerin müsaitse içeriden lastik çok rahat bişi onu biliyorum.
saol cxanım sen demıstık zate tek ğitmeyındıye kesınlıkle katılıyorum sana .. ama o boşluklar nasıl duzelcek aklım almıyor halen daha .. ön dişlerim ayrılmasında ne olursa olsun
Canım dr un hangi şehirde ve adı nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak senin icin yeni cektim ekledim dislerimiust sag taraf alt sol taraf.
ya bitanem sana ilginç bişi söyliicem. sağlık sorunu yaratıyosa tabi ki müdahale edilmeli ama ben bu hafif aralık dişlerin bazen çok sevimli durduğunu düşünüyorum.
bu arada dişlerin müsaitse içeriden lastik çok rahat bişi onu biliyorum.
cnm çok saol bende sinir oluyorum böyle doktorlara hemen çekelim keselim yapalım kurtarmaya çalışmıyolar senin sağlığın önemsiz para gözüyle bakıyolar sana doktorluğun kutsalığı gidiyo gözümden böyle oluncacanım bende 32 yasındayım .içerden teller var netten bakabilriisn ama süreci uzattığını okudum hep ve maliyet anlamında diğerlerine oranla baya bi fazla ... bence dr snaa söler yada sen sor atıorum seffaf taksam ne olur metal taksam ne olur. bıraz ödemede zorluk yasayacaını sole ınan ınmdırımde yapıyorlar..
mısal benım tellerim metal ama damon braket olanlardan . asla yara yapmadı .. zaten son cıkan teklojını uygulart saolsun benım dr :) ama ne olur cok oku arastır.. benım dr diş etımın bile nekdar ğözükeceğinı sölemiştı.. bende 5 dr gezdım o onu önerdı bu bunu önerdi dusun bırı hepsinı cekelım dedı yuh yaa dedım ... nerde oturuyosun ona göre memnun olanlar sana doktorlarını söler en azından bı ön görüşme yaparsın :)
cnm çok saol bende sinir oluyorum böyle doktorlara hemen çekelim keselim yapalım kurtarmaya çalışmıyolar senin sağlığın önemsiz para gözüyle bakıyolar sana doktorluğun kutsalığı gidiyo gözümden böyle olunca
sorucam inşallah içerden olan teli lastik daha iyi olur benim için biraz takarsam piskolojimi bozarım ben kendimin 1 ,2 sene önce takmazdım çok kafama girdiler şimdi takmaya başladım tel takarsam kötü olurum diye ben bahçelievler istanbulda oturuyorum cnm[/QUs
sewıorsun zmanla telı yaa benım daha 1,5 ay felan oldu .. altlarda yok bile.. ama damağımda baska bır aparey var benım o sıkıntının alası.. ondan kurtulsam tel cok ufak ve zararsız.. dedımya damon tel benımkı ufacık :)
ya biğün uyarsa atlıcan gelıcen metrobus ordan metro kapısında ınıyosun :) tercıh senın ama suda var 6 haftada bır kontroller oluyor :) yada aklında sorular kalmasın dıe görusme yapabilirisn burdan aldıkalrını kendı dr satarsın :)
6 ay da bu hale geldi. HAMBOSPARA
ooy cok fazla yaa .. ben ne yaparım okdar boş ağızlaa ..2 ay felandıye sartlandırdım kendımı nerdeysee ama 6 ay ne demek yaa seneye demek resmen .. eee zatee sonrada 6 ay sonra cıkıor herladee
Ama bir disin boslugu okadar surede kapansa bunca insan 2 yil tedavi olmazdiki. Keske 2 ayda kapansaydi. Herkesin dis yapisi farklidir ama 2 ay cok kisa. Suan benim baharda cikma ihtimali var tellerimin.insallah
Doktoruma sordu bosluklarin tamamen kapanmasina nekadar var diye. En az 2 ay dedi bu haline. Sonrasida pekistirme vs vs olacak.
yolun cok basındayım .. 6 ay bana okdar uzunkı.. dedımya teller kalabılır ama o boşluk benı ınanılmaz rahatsız ettı .. ben cok gulerım napıcam dedım :
yolun cok basındayım .. 6 ay bana okdar uzunkı.. dedımya teller kalabılır ama o boşluk benı ınanılmaz rahatsız ettı .. ben cok gulerım napıcam dedım :
Ben de çok takıntı yapıyorum. Şimdi baktım da 4 ay bitmiş. 5. Ayıma girdim. Bayağı olmuş aslında geçiyo geçmesine de. Benim üst e alta gömme yapıldığı için şuan gözle görülür çok fazla fark olmadığı için sabırsızlanıyorum
evet arkadaşim hepimize çok uzun zaman gibi geliyor birde şöyle düşün sonuçta bu işe başlamışsın bir şekilde o zamanı geçirmek zorundasın bunu kendine işkence ederek moralini bozarak geçirirsen zaman geçmekte bilmez bırak akışına bak nasıl geçiyor:) benim 5 ay oldu sağ taraftaki dişlerim daha hızlı kayıyor nedense, sol taraf biraz uyuşuk gibi, artık ağzımı da çok kapatmıyorum valla gülüyorum telli melli:) gülmeyide çok seven bir insan olarak güzel ve sağlıklı dişlere sahip olmak için sabırsızlanıyorum, diğer yandan da sabır etmeyi öğretiyor bu tedavi bana. Ne demişler sabır sabır ya sabır belki hizaya gelir:) bizimkide o hesap...
neyse kalın sağlıcakla, hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsun:)
Saol canim sanada iyi kandiller.... benimde sag taraf daha cabuk kapandi. Neden acaba? Ahahah demekki bizim doktor once sagi sonra solumu hareketlendiriyor :))) sen lastikleri hangi doktora degistirtiyosun. Ben selen hanima yada aysun hanima :)
canım benim için farketmiyor hangisi kısmetimse artık:) ama son gittiğimde hülya hanım değiştirmişti, yeni başlamış kendisi, bu ay tellerimi kestirmeye diye gittim yine onu istedim, sanki daha bir ilgili gibi geldi bana, genel olarak hepsi iyi bir sorun yok pek farketmiyor benim için. en azından ters bir durum ile karşılaşmadım,
Hulya hanim kapali olan bayan mi? Evet bende bu sefer onu istiycem. Bir tane erkek baslamis yeni. Bi kac defa ona denk geldim. Biraz agresif ve tersti tavirlari. Onu istemiyorum artik. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?