14. ayın içindeyim. yaz sonuna doğru biter diye düşünüyoruz. Orta çizgiyle uğraşıyoruz şimdi.
sen ne durumdasın?
benim bi sıkıntım daha var
dişlerim önceden de içerdeydi, şimdi de içerde, yaprak dökümündeki ferhunde gibi duruyorumbiraz daha dışarda olsunlar isterdim, doktor daha fazla dışarda olamazlar dedi. normali buymuş, ama dişleri dökülmüş nineler gibi göründügümü düşünüyorum
teller olmasına rağmen ağzımda, hiçbir şişkinlik yok, şu an bile dudaklarım çökük. teller çıkınca bi fiyaskoyla karşılaşmaktan korkuyorum
((
Kasımda doğum günü hediyesi diye taktırdım bu kasım yne hediye olarak çıkıcak inşallah..:) İlk taktığımızda dudaklar botoxlu gibi oluyor ya benimm zaten kalındı hepten angelina jolie oldu sonrası iç dudaklarım erimeye başladı sürtünmeden dolayı şuan bana da biraz ince geliyor ama sanmıyorum kötüyü çok düşünme toparlanacaktır..O kadar içeride değildir ya illa bi genişleme olmuştur dışarı doğru..Damak yapın öyleyse doktor olamaz demiştir ameliyatla düzeltiyolar benim alt takımlarda simetri bozukluğu var hala bi kapanış sorunum var ama yemedi 1 hafta yatıyomşsun hastane de falan sadece serumla besleniyomuşsun..Asıl paniği çıktığında yaşayabilirsin o zaman nineler gibi ağzında boşluk olur tellerim nerdee telleri nerddeee..Tasalanmıyorum ben artık herşeyi yapan doktor o sorunlar olursa da çözüversin gayrree