kızlar diş telini kaç yaşına kadar taktırabiliriz
ben köpek dişlerimi çektirerek tedavi oluyorum. çünkü diğer yöntem uzun sürecekti.
ortodontistim yandaki azı dişlerimin kökünün uzun olduğunu sorun çıkarmıyacağını söyledi
ama genede ben yanlış mı yaptım diye endişeliyim. o yüzden benimle aynı şekilde tedavi
olan var mı merak ediyorum, yoksa !!! ben ilk miyim amanallahım:18:
ben köpek dişlerimi çektirerek tedavi oluyorum. çünkü diğer yöntem uzun sürecekti.
ortodontistim yandaki azı dişlerimin kökünün uzun olduğunu sorun çıkarmıyacağını söyledi
ama genede ben yanlış mı yaptım diye endişeliyim. o yüzden benimle aynı şekilde tedavi
olan var mı merak ediyorum, yoksa !!! ben ilk miyim amanallahım:18:
ön dişlerim geri gitmiyolar sanırım. 1 ay oldu geri çekmeye başlayalı amaaa. ..(
ne zaman geri gitmeye başlarlar bunlar???(
tedavinin en çok sabır gerektiren zamanındasın demek canım...
kolay gelsin ne diyeyim...
bir de herkese iyi bayramlar :)
HEHhidi hehedihi :) :)
Tedavim başlayalı 8 ay oldu. ve iki hafta sonra, tedavinin son 5 6 ayında takarız dediğimiz alt tellerim de takılıyor. bu durumda, şafak sökmeye başlıyooooraltlarımda çok az bi problem var. sadece iki dişimin arasında 1 mm lik bi boşluk var, bi dişim çok hafif rotasyonlu, bi de köpek dişlerimden biri yarım milim kadar yukarda. sanırım bir sene daha bile sürmeyecek
bu kadar tellere düşmanken estetik kaygısı taşırken yaklaşık bir aydır ağzımda yaşayan samiye teşekkürü borç bilirim. kendisiyle çok güzel bi aşk yaşamaya başladık 1 sene boyunca benimle çalışıcak bakalım bakalım :97: 2 ay okudum yattım kalktım karar verdim ve gittim. adamı ruh hastasına çevirdim öylemi böylemi internete girme bi daha dedive ummadığım bi şekilde ağzım bildiğiniz gibi malum açıkken bile deli gibi makara gırgır yapmak cabası.nedense çok çabul kabullendim. ve aileme cidden kızdım benden suçluydum elbet ama bböyle bişeyi hemde durum olsada olmasa da taksit imkanlı bişeyden bu seneye kadar (23üme girdim şuan d.gunümden bi gün sonra taktırdım. kendime hediye olarak tel aldım yani keh keh)geciktirmek lanet ettiriverdi. seneye 24üme telsiz giricem inşallah yani şuncacık zaman çok şey sıralayabilirim bana avantajlarını, kattıklarını halada eskisi gibi çekinmeden gülebiliorum ah şu dudaklarımda nineler gibi zırt pırt kurumasa pek harika olucak.
daha da uzatmadan sorayım kaderdaş arkdaşlarım dişlerinde enden törpüy ile inceltme yapılanların açıklıkları ne kadar sürede kapandı.
benim gerçi ön dişlerin arasını bile törpüledi onlar bir gecede kapandı ama sol tarafım açıldı biraz daha
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?