Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya acaba bende mi böyle olucam
Konuşman nasıl peki? s lerle aran nasıl?.. eyvahedigeldismile üff.. ben nasıl alışıcam acaba.. Bugün randevum var bir doktorla.. Umarım iyi geçer.. kaydirigubbakcemile3
vallahi bende tellerimden hiç rahatsız olmadımm :)))))))tellerim ile nişan yaptımmmçok da güzel oldu benim için bi hatıra kaç kıza nasip olur böyle bişee:))))))))))))))) telli duvaklı gelin olucam diye de dalga geçiyorummm :)))))))))))))) allah başka sıkıntı vermesin bunlar geçici şeylerr vallahi artık çıkarılıcak az kaldı :)))))))))sabrın sonu selamet
Bende plastik hakkında pek bilgi sahibi değilim.Doktor bana sadece metalin ve porselenin örneğini göstermişti.Plastiğin görünümü nasıl peki??Saydam mı oluyor?
artık bu diş telleri yerine yeni yöntemler olmalı.zira yıllarca çocuk yaştakilerin bu diş telleri yüzünden psikolojileri bozuldu
Yok biliyorum braket çeşitlerini..
Bazılarında metalin hangisi olursa olsun kötü duruyor.. Şunu farkettim diş boyutuyla alakalı bence.. Bugün metal telli birine rastladım, başkasıyla konuşurken baya bi inceledim..kaydirigubbakcemile3 Uzun dişleri vardı kötü durmuyordu metal.. Ama küçük dişlerde ağızda sanki metal kaplama varmış gibi duruyor..a.s
sallanıyo ve feci agrı ... haraket etmesindendir diye umuyorum... :kedi:
elifin beyaz lekeleride yapıştırıcının izi gibi geliyo ??bilmiyorumkismile
bu kadar kısa sürede düzenli fırçalarken leke yapabilirmiki ??
:1no2:sakızııııııııııııııı özledimmmmmmm ((((((((((((((((((sinifsinif: bide buzlu kola ((
€l!F*;14901539 .!.:yapıstırıcı ızı degıl doktoruma gıdıncede soyledım kıvırdıgı teller vrya hanı onlar ıce kıvrılıyo hanı onlar dıs fırcasının haeket alanını kısıtladıgı ıcın olusdu doktorum ıyı fırcala fılan dedı arayuz fırcası tasıye ettı sımdı lekeler yok temızledı arayuz fırcasıda cok esnek ne tur bır yararı olacak kavrayamadım fisfisfis
birde diş macunu ile mi kullanıcam arayuz fırcasını ?braket fırcası mı ne varmıs o nasıl kullanan memnun mu hangısı daha ıyı acba
Ya acaba bende mi böyle olucam
Konuşman nasıl peki? s lerle aran nasıl?.. eyvahedigeldismile üff.. ben nasıl alışıcam acaba.. Bugün randevum var bir doktorla.. Umarım iyi geçer.. kaydirigubbakcemile3
bnm damağımda plastik bi aparat var ve konuşmamı etkiliyor..söylediklerim bazen anlaşılmıyor.biay kadar önce dolgu yaptırmaya gittiğim doktor adımı sorduğunda onu bile söyleyemedm..yani söyledim de o anlamadıkaydirigubbakcemile3..ve uzun süre kalacak bu aparat..ama gitgide alışıyor insan..etrafındakiler de öyle..ben öğretmen olduğum halde dert etmiyorum bu durumu..o yüzden hiç canını sıkma..geçici birşey sonuçta..a.s
Ben ara fırçası kullanıyordum.
Onun ucu zaten ince. Telin aralıkları arasından geçirip temizliyordum tek tek.
Doktorum göstermişti nasıl olacağını.
Teşekkürler cevabın için. Benim doktor göstermedi bana :) Doğru kullanıyormuşum o vakit. Ama aksatıyorum ben onu uzun süredir ara fırçası kullanmıyordum bugün tekrar başladım onu kullanmaya. Bir sorun teşkil etmez umarım.
kızlarr ben ankarada iyi bir diş hekimi araştırıyorum üstteki dişlerim yamuk ve artık yaptırmak istiyorum bu görüntüden kurtulmak istiyorum
ankarada tel taktırmış ve doktorundan memnun olan varsa aranızda bilgilendirebilirmi acaba