yazdıklarını okyunca bi an kendimi gördüm :) 27 yaşındayım ve 1,5 yıldır bende diş teli kullanıyorum(üst çene) tel taktırmadan evvel fotoğraflarda gülmek, insanlarla özellikle sağ cepheden konusmak bana zulum geliyordu, şimdi ise tellerimle gayet rahat gülüyor ve kahkaha atıyorum, bazıları konusuyo ''daha önceden niye taktırmadın?'' vardır nedeni sanane demek yerine hele onun da dişleri azıcık bozuksa valla yaşa bakmadan senin yerinde olsam şimdi taktırırdım diyip konuyu kapatıyorum.
konuya gelirsek 7temmuzda düğünüm olacak inşallah ama o zamana kadar tedavimin biteceğini söyledi hekimim, geçen hafta nişanım vardı nişan günü 1 günlüğüne telleri çıkardı doktorum ertesi gün tekrar taktı zaten tedavi bitmek üzere gayet güzel görünüyor, 1 mm'den az bir açıklık kaldı onun kapanmasını bekliyoruz. nişanımda fotoğraflarımda gayet düzgün görünüyor
istanbul bahçelievler ömür foto da çektirdik nişan resimlerimizi, telleri yok edemem diyince böyle yaptım ama bak yukarıda başka bir arkadaş fotoğrafcının photoshopla yok ettiğini söyledi, bu çok daha güzel...
hiç dert etme yani
muıtluluklar dilerim...