Diş teli ile gelin olmak

canım köpek dişlerini aşağı indirmek ameliat değil ufak bi operasyon ben komple çene ilerletme ameliatından bahsediyorum..

evet küçük bir operasyon, küçük de olsa geriyor insanı :) insinler de her şeye razıyım diyorum :)

Aynı dertten muzdarip arkadaşlarım varmııışşş,ben de telliyim ben de evlenme yolunda ilerliyorum daha yolun başındayım umarım evlilik tarihi belirlenene kadar tellerim çıkar,çıkmazsa da telli duvaklı olurum artık napalım

Ben artık iyice kabullendim, hatta sözümde dişlerimi göstererek poz verdim çok da mutluyum

merhaba , sadece ön diş için mi taktılar yoksa tüm dişlerinizemi bende sadece üst dişler için düşünüyorum bu mümkünmüdür

canım sen bu kadar ilerlemeyi 4 ayda mı elde ettin

şubat ayının mesajı ama ben yeni okudum..bu telleri 1 günlüğüne çıkarma mümkün mü ya ne olur yardım et bana..bendede şuan tel var ve hazirana düğünüm var..çıkmayacak gibi ya o zamana kadar..bende 1 günlüğüne çıkartsalar diyordum ama dalgasına demiştim..şimdi siz çıkardılar diyince çok heyecanlandım...mümkün yani öle mi:))

şubat ayının mesajı ama ben yeni okudum..bu telleri 1 günlüğüne çıkarma mümkün mü ya ne olur yardım et bana..bendede şuan tel var ve hazirana düğünüm var..çıkmayacak gibi ya o zamana kadar..bende 1 günlüğüne çıkartsalar diyordum ama dalgasına demiştim..şimdi siz çıkardılar diyince çok heyecanlandım...mümkün yani öle mi:))

Merhaba, doktor ne dedi acaba çıkartıp bi kaç günlüğüne tekrar takıla biliniyor mu?

sanmıyorum ben çıkarılıp geri takılacağını ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…