TEKNURUM yakın zamanlarda dönmüş bizimkiler askerden :) Valla bilmiyorum geçen konuştum erkek arkadaşımla o gayet emin çok güzel bir gelin olacağımdan, hiç sorun etmiyor tabi :) Benim de kafam karışık sadece bu teller için ertelemek istemiyorum aslında, ki bu pazar ailesi tanışmaya geliyor zaten
Bu telleri taktırmayı kendim istedim, yıllar önce takılması lazımdı zaten, ihmale uğradı malesef
Fotoğraflarda photoshop yaptırırım en kötü ihtimalle:
Daha doktorumla da konuşmadım bu mevzuyu, bir de ona danışıcam bakalım artık.. :44:
evet ya üniversitede öğrenciyken bile başlamış olsaydım diyorum zaman zaman, ama gel gör ki anca bu vakte taktırabildim; buna da çok şükür :) çok seviyorum tellerimi aslında sonuca odaklanarak , şu gelin olma mevzusu karıştırıyor aklımı..
bakalım artık gidişat neler getirecek :44:
senin dişlerde baya baya gelişme var, sonunda süper olucaklarbenim daha çok yeni düzeldikçe koyarım resimlerini artık :)
çok saolun arkadaşlar yorumlarınız için, çıkarmamaya karar verdim gibi zaten. En mantıklısı da bu zaten :)
missmickey seni duydum daha da rahatladım, demek ki yalnız değilim :) resimlerin nasıl oldu çok merak ettim hakikaten, ben de photoshoptan yanayım, YAŞASIN PHOTOSHOP!
Canım şöyle söyleyeyim; öyle aklına aman aman fotoğrafçılar gelmesin gayet sade bi yerdi resimlerin çekildiği yer.photoshop filan hiç aklımda yoktu ordaki adam isterseniz yapalım dedi.sonuç süper.kesinlikle anlaşılmıyor.görünen bıraketleri program yardımıyla sildi ve renk tonunu ayarladı.hatta benim tedavim çekimli kocaman bi boşluğum vardı.o kısma yanındaki dişin resmini kopyaladı yapıştırdı.fazla olan kısımları programla törpüledi.annemler eşim gördüğünde inanamadı.hatta tedavimin bitmiş halini gördüm böylelikle.gönül rahatlığıyla gülümse.çok doğru bir karar vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?