• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile gelin olmak

canım köpek dişlerini aşağı indirmek ameliat değil ufak bi operasyon ben komple çene ilerletme ameliatından bahsediyorum..

evet küçük bir operasyon, küçük de olsa geriyor insanı :) insinler de her şeye razıyım diyorum :)

Aynı dertten muzdarip arkadaşlarım varmııışşş,ben de telliyim ben de evlenme yolunda ilerliyorum daha yolun başındayım umarım evlilik tarihi belirlenene kadar tellerim çıkar,çıkmazsa da telli duvaklı olurum artık napalım :64: :64: :64:

"Telli, duvaklı gelin olmak". Hiç bu yönden düşünmemiştim, güzel espri.:9:
Anladığım kadarıyla takılı olan tellerinizi düğün zamanı çıkartmak istiyorsunuz.
Ben, tellerinize hiç dokundurtmayın derim.
Çünkü tel takılıyken dişler çok hareketli oluyorlar, çıkarır çıkarmaz da şeklinde bozukluk olabilir.
Tel takmak utanılacak bir şey değil sonuçta. :) Kötü bir görüntü de vermiyor, ben de kullanıyorum üst ön iki dişim için.
Bence tedavinizi hiç aksatmayın. :)

merhaba , sadece ön diş için mi taktılar yoksa tüm dişlerinizemi bende sadece üst dişler için düşünüyorum bu mümkünmüdür

bende yıllardır taktırmak istiyordum cnm keşke bundan 2-3 sene önce kalkışsaydım bu işe bu dertle uğraşmazdık.ben hala teller çıktıktan sonra evlenmeyi düşünüyorum şeffafta olsa gözüküyo bu teller ya photoshopla olur belki ama ne biliyim şurda 4 ay bitmiş kaldı 14 ayy :)))1 yıla çeyiz düzerim bende:))bak sana dişimin resminide göstereyim iyi ki taktırmışım

canım sen bu kadar ilerlemeyi 4 ayda mı elde ettin :53::53:

şubat ayının mesajı ama ben yeni okudum..bu telleri 1 günlüğüne çıkarma mümkün mü ya ne olur yardım et bana..bendede şuan tel var ve hazirana düğünüm var..çıkmayacak gibi ya o zamana kadar..bende 1 günlüğüne çıkartsalar diyordum ama dalgasına demiştim..şimdi siz çıkardılar diyince çok heyecanlandım...mümkün yani öle mi:))

yazdıklarını okyunca bi an kendimi gördüm :) 27 yaşındayım ve 1,5 yıldır bende diş teli kullanıyorum(üst çene) tel taktırmadan evvel fotoğraflarda gülmek, insanlarla özellikle sağ cepheden konusmak bana zulum geliyordu, şimdi ise tellerimle gayet rahat gülüyor ve kahkaha atıyorum, bazıları konusuyo ''daha önceden niye taktırmadın?'' vardır nedeni sanane demek yerine hele onun da dişleri azıcık bozuksa valla yaşa bakmadan senin yerinde olsam şimdi taktırırdım diyip konuyu kapatıyorum.:33: konuya gelirsek 7temmuzda düğünüm olacak inşallah ama o zamana kadar tedavimin biteceğini söyledi hekimim, geçen hafta nişanım vardı nişan günü 1 günlüğüne telleri çıkardı doktorum ertesi gün tekrar taktı zaten tedavi bitmek üzere gayet güzel görünüyor, 1 mm'den az bir açıklık kaldı onun kapanmasını bekliyoruz. nişanımda fotoğraflarımda gayet düzgün görünüyor :40: istanbul bahçelievler ömür foto da çektirdik nişan resimlerimizi, telleri yok edemem diyince böyle yaptım ama bak yukarıda başka bir arkadaş fotoğrafcının photoshopla yok ettiğini söyledi, bu çok daha güzel...
hiç dert etme yani:34:
muıtluluklar dilerim...:nazar:

şubat ayının mesajı ama ben yeni okudum..bu telleri 1 günlüğüne çıkarma mümkün mü ya ne olur yardım et bana..bendede şuan tel var ve hazirana düğünüm var..çıkmayacak gibi ya o zamana kadar..bende 1 günlüğüne çıkartsalar diyordum ama dalgasına demiştim..şimdi siz çıkardılar diyince çok heyecanlandım...mümkün yani öle mi:))

Arkadaşlar Merhaba :)

aranıza yeni katılanlardanım, 3 hafta önce ortodonti tedavime başladım ve öncelikle üst dişlerime takıldı yarı şeffaf tel. 24 yaşındayım, üst köpek dişlerim gömülü ve dolayısıyla ayrıklık var. Doktorum önce ameliyatla gömülü dişleri indirmeyi deneyelim, duruma göre gidişatımıza bakalım dedi. Sürmeme ihtimali de var, ki ben sürmelerini çok istiyorum :) Tel taktırdığım için çok mutluyum :) Ama ufak bir sorunum var şöyle ki normalde bu sene evlilik gibi bir planım yoktu nasıl olduysa erkek arkadaşım askerden dönünce işler hızlandı ve haftaya ailesi bize tanışmaya geliyor. Wuhuuuuuuuuuuuuuuuu :) Yani ben telleri taktırırken bu sene evleneceğimi düşünmüyordum ki şuanki gidişat bu sene evleneceğimiz yönünde ve şimdi kafam çok karışık :44: Telleri kendim isteyerek taktırdım ve bir dahaki randevumda muhtemelen ameliyatım olacak, sonrasında acaba telleri çıkarma gibi bir durumum olabilir mi ? Doktorumla henüz konuşmadım bu durumu, tedavimi aksatmak da istemiyorum, bunaldım he. Soranlara telli duvaklı gelin olacağım dahası var mı diyerek gülüp geçiyorum ama:18:

Benim gibi durumda olanlar var mı ? Tavsiyeleriniz nedir? düğün öncesi çıkarttım diyelim işleri daha da mı zora sokarım ?

Tüm bunları doktoruma sormam lazım biliyorum ama önce şu aile tanışma muhabbeti bir geçsin diyorum :KK34:

Fikirlerini bekliyorum. Şimdiden sağolun teldaşlarım :)
Merhaba, doktor ne dedi acaba çıkartıp bi kaç günlüğüne tekrar takıla biliniyor mu?

sanmıyorum ben çıkarılıp geri takılacağını ama bilemedim.

Back