• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli çıkarıldıktan sonra dişler eski haline dönüyor mu ..! Acilllllllllll yardım

kızlar suan 24 yasındayım banada ortasonda tel takıldı yaklasık 2 sene kaldılar bende.cıktıktan sonra damaklık kullandım sadece ust dıslerıme takılmıstı 20lık dıslerım cıktıgında yer acılsın dıe ust cenemden 2 veya 3 tane dısım cekıldı cok oldu orasını tam hatırlayamıyorum.ozmn oturdugum yerde sadece bır doktr vardı ve mecbur ona yaptırdım ozeldı doktorum cok ıyıydı ılgılıydı fakat tam tellerımın cıktıgı gun bana aaa alt cenendede sorun varmıs onada takmamız gerekeblr dedı ozmna gore cok malıyetlı bıseydı ve kabul edememıstık hemde ozmn demesıne sınır olmustuk acıkcası hem ozmna kadr nasıl farketmedı bn cocuktm daha gercktnde sorun vardı yanı kopek dısımdn bıtanesı yanagıma dogrdu gıtmıs resmen tam anlatamadım ama neyse cokta uzattım kısacası suan cenemdede problemım var sureklı esnerkn yemk yerken takılıyo nadırde olsa cıkıyomus gıbı oluyo ve asırı bı ses cıkartıyo oylekı yanımda olanlar bıle o ses cenendnmı geldı dıyolar bunun ıcın dıs hekımıne gıttım benı unıvrste hastensıne yolladı orda bana ust cenem ıcın plak verıldı ama takamadım agrı yaptı cok uzattım kusura bakmayın asıl sorunumu yazmayı unutcktm telden oncede ust on ıkı dısımın arası aralıktı tel cıktı yıne aralık ve sınır oluyorum bu duruma smdı oturdugm yerde baska bı ortodnts dha var cok ıyıymıs gıdersn ılgılenır fln dedıler acaba yıne telmı takılır bana bnm gıbı sorunu olan varmı:50::50:

Bende 16 yaşındayım 1yıldır tel kullanıyorum. üst dişlerimde tam ortası aralıktı. ve doğuştan dişlerim eksik olduğu için boşluklar vardı.
Şimdi ise tamamen düzeldi. kusursuzlar. alttaki teller çıktı. üstteki telleride yarıyıl tatilde çıkaracaklar çünkü teller çıkar çıkmaz KÖPRÜ uygulaması yapılacak eksik dişleri için.
Ve teller çıktıktan sonra arkadaşların dediği gibi içten tel takılıyor ve ben bile zor görüyorum onların oldugunu. Yani eski haline dönmesi imkansız demeyimde çok çok düşük bir ihtimaldir belki. içiniz rahat olsun :)

Back