bunu.duymuştm.ama.dişin.arkasında.dişler.eski.hale.dönmesin.diye.tel.takılı.bırakıyorlar.çünkü.dişler.akıllıdır.ve.yerni.bilir.tekrrar.aynı.hale.döner.demişti.tv.doktor.sende.endişe.etme.mutlaka.çaresi.vardır.sen.estetik.açıdan.güzel.dişlere.sahip.olacağın.günleri.düşün....geçmiş.olsun.
Merhaba kızlar.Dişlerimde çapraşıklıklar var tel taktıracağım.artı çenemde darlık mevcut.o yüzden ortodontist alt 2,üst 2 toplam 4 ana diş çekilmesi gerektiğini söyledi.şuan yaşım 22.bu tedavi ilkokul çağlarında yapılması gerekliymiş.bu yaşta yapıldıktan sonra tedavi bitince yaş oturduğu ve kemik gelişimi tamamlandığı için dişler eski haline dönüyormuş.Oyüzden çok endişelendim.Acil yardımınıza ihtiyacım var.Tel taktırıpta böyle bir durumla karşı karşıya kalanlar varmı?
benım dıslerım de bozukluk vardı ortaokuldayken tel taktırdık , teller 2 sene dısımın ustunde kaldı 2 senede dısımın arkasında kalacaktı ama bn 1.5 sene dayanabıldım bde tel koptu yutuyordum az daha
bı dahada taktırmaya gıtmedım dıslerım ıyı sımdı cok sukur bıde 20 lık dısım cıkıyo bu aralar cok acıyo ya napıcam bılmıyorum
bazıları cıkar cıkmaz cektır dıyorlar dogru mu sızce :18:
benım dıslerım de bozukluk vardı ortaokuldayken tel taktırdık , teller 2 sene dısımın ustunde kaldı 2 senede dısımın arkasında kalacaktı ama bn 1.5 sene dayanabıldım bde tel koptu yutuyordum az daha
bı dahada taktırmaya gıtmedım dıslerım ıyı sımdı cok sukur bıde 20 lık dısım cıkıyo bu aralar cok acıyo ya napıcam bılmıyorum
bazıları cıkar cıkmaz cektır dıyorlar dogru mu sızce :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?