• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş taşı :(

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
96
40
Diş taşı temizletmek istiyorum ama yaptıran varmı ve fiyatı ne kadar tahminen yardımcı olursanız sevinirim lütfeeeen ohaoldumsmile

ben dün akşam yaptırıdm 100 liraya yaptılar canım.

bende dün temizlettim bide dolgu yaptırdım 100 tl bayıldım canım.dişlerimi hergün düzenli olarak 2 kez fırçalamama rağmen diş taşım oluşuyo doktorum tükrüğün üretiyo taşları dedi ama çok sinir bozucu bi durum ya.geçmiş olsun canım.

Bende 1 ay önce yaptırdım.Diş taşı temizleme+1 tane dolgu=150 TL
çok pahalı valla ama mecbur işte..:umursamaz:

Çok teşekkür ederim kızlar bende yaptırıcam bu hafta inşallah.Peki acı var mı acı eyvahedigeldismile

slm canım bend egıdıcem temızletöeye acımıyor canım ınce bı ucla temızlıorlar ıgne yapmıyorlar zaten korkma taslara degdırıor aletı zaten acıcak bırseyı yok

Ben diş hastanesinde temizlettim hiç ücret ödemedim.Daha doğrusu diş etlerim kızarmıştı onun için gitmiştim doktor diş taşlarını temizleyelim dedi alt dişiminde dolgusu oynuyor onuda yapacak.Klasik bir laf olacak ama allah devletimize zeval vermesin bende bu işlemleri hep özel doktora yaptırıyordum bürsürü para verdim kızımın dişleri problemli diye onu diş hastanesine götürmüştüm onun kalıcı dişlerine dolgu yaptılar baktım çocuk memnun bende başlayayım beğenmezsem gitmem dedim ama iyiydi doktor kusko arkadaşın 150 liraya yaptırdığı işlemleri devlet çok daha komik rakama yapıyor.

Diş taşı temizliği sonrasında dişlerin cilası da zarar görüyor mu?
Temizleteceğim ben de.Ama öyle bir durum olur diye pek de sıcak bakmıyorum.

ben özele yaptırdım ama biraz hayal kırıklığına uğradım valla :( 2 ay sonra üst taraf yine eski haline döndü ben her zaman böle yaptıracak mıyım zararı yok mu acaba ?

diş hekimim yaptırmazsan diş eti hastalığı oluşabilir demişti. .. seneye bakarım artık yeni yaptırdım ..

Çok teşekkür ederim kızlar bende yaptırıcam bu hafta inşallah.Peki acı var mı acı eyvahedigeldismile

canım ben 15 gün önce yaptırdım evet birazcık acıyor ama sonucundan memnun kalıyorsun ağzına resmen temiz hava doluyor amaaralardaki açılma sebebiyle dilimin ucu yara oldu eyvahedigeldismile

geçio o yaralar bende de olmuştu.. ilk başta memnundum ama yine aynı olunca bişi değişmedi :) vücudumla ilgili yaptıklarım kısa süreli oluo hep yaw :D

evet ya doğru diş arasında boşluklar olur onu da nasıl çözümlerler bakalım doktora fikir danışırım artık bayanssulusmile

Back