• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş sorunsalı

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198

Kızlar merhaba;
Ekteki ürün:KK6::KK6: benim başımı döndüren.:KK23: Kullanananız, duyanınız, alanınız var mi? Aldıysanız nerden temin edebilirim bende? El adama erir, bende işte:KK5: Öptüm:KK25:

Dişçiye gidin böyle şeylere ne gerek var? Hem kadının konuşması değişti taktıktan sonra bazı kelimeleri iyi çıkartamadı :)

Sana şöyle anlatayım bu öyle düşündüğün gibi bi sey degil. Gerçek dişlerinin üzerine kalıp gibi yerleştiriyorsun sadece. Ağız yapına uygun mu değil mi bilmiyorsun, videodaki kızın diş etlerini acıttı mesela. Üstelik uzun süreli kullanıma uygun değil. Yemek yerken, bi sey içerken kullanamıyorsun. Konuşmakta da zorluk cekebilirsin.

Kısacası hiçbir işe yaramaz. Bulsan da satın alma.

Sana şöyle anlatayım bu öyle düşündüğün gibi bi sey degil. Gerçek dişlerinin üzerine kalıp gibi yerleştiriyorsun sadece. Ağız yapına uygun mu değil mi bilmiyorsun, videodaki kızın diş etlerini acıttı mesela. Üstelik uzun süreli kullanıma uygun değil. Yemek yerken, bi sey içerken kullanamıyorsun. Konuşmakta da zorluk cekebilirsin.

Kısacası hiçbir işe yaramaz. Bulsan da satın alma.
1.webp
İşte o öndeki afacan:KK1::KK1: Bazen koparasım geliyor.Doktora gideceğim ama korkuyorum canım acır diye:oops:

Bu çok kullanışsız bir şey, para vermeye değmez. Bir kere videodaki kızın ağız yapısına uymadı, diş eti rengi korkunç zaten. Oturmadı bile, sürekli düştü, kız her yere tükürüyorum diyor, konuşamadı bile. Üstelik çok rahatsız olduğunu düşündüm. Dişin önünde bir sıra diş daha. Su bile içemezsin bununla. Bence rahatsızsan gülüş tasarımı için hekime başvur. Hem geçici olmaz çözüm hem mutlu olursun.

Bu çok kullanışsız bir şey, para vermeye değmez. Bir kere videodaki kızın ağız yapısına uymadı, diş eti rengi korkunç zaten. Oturmadı bile, sürekli düştü, kız her yere tükürüyorum diyor, konuşamadı bile. Üstelik çok rahatsız olduğunu düşündüm. Dişin önünde bir sıra diş daha. Su bile içemezsin bununla. Bence rahatsızsan gülüş tasarımı için hekime başvur. Hem geçici olmaz çözüm hem mutlu olursun.
öyle yapacağım artık. Teşekkür ederim:KK16:

Eki Görüntüle 2015342
İşte o öndeki afacan:KK1::KK1: Bazen koparasım geliyor.Doktora gideceğim ama korkuyorum canım acır diye:oops:

İyi bir hekim seç kendine, canın yanmaz merak etme. Çekmez dişlerini zaten, küçültüp kaplama yapar sanırım, bilmiyorum tabi görüşleri ne olur ama. Kanal tedavisi diye bir gerçek var bu hayatta, hatta implant ameliyatı var. 20'lik diş ameliyatı var. İmplant dışındakileri deneyimledim, acıtmıyor.

Eki Görüntüle 2015342

diş teli denemez misin?

videodaki çok yapay duruyor. ayrıca takınca alt üst farkından kendini belli eder.
kalıcı bi çözüme yönelsne şimdiye kadar kurtulmuştun.

İyi bir hekim seç kendine, canın yanmaz merak etme. Çekmez dişlerini zaten, küçültüp kaplama yapar sanırım, bilmiyorum tabi görüşleri ne olur ama. Kanal tedavisi diye bir gerçek var bu hayatta, hatta implant ameliyatı var. 20'lik diş ameliyatı var. İmplant dışındakileri deneyimledim, acıtmıyor.
Yaa, bende implant dişinda herşeyden korkuyordum..:eek::eek:

diş teli denemez misin?

videodaki çok yapay duruyor. ayrıca takınca alt üst farkından kendini belli eder.
kalıcı bi çözüme yönelsne şimdiye kadar kurtulmuştun.
Bu korku var ya, kaç kere doktorun altına yatıp ağlayarak kalkmışlığım var, diş için yani:eğlence:

Diş eti rengi korkunç
Halloween makyajı gibi duruyor
Bence kullanma bunu
En güzeli dişçiye git

Ben 2 hafta önce yaptırdım
İnci gibi oldular
Her bakımdan çok memnunum
Kimse ayırt edemiyor :halay:

Son düzenleme:
Kaplama yaptırmak bir çözüm evet, can yakıcı da değil sadece iğneyi hissediyorsun ama hiçbiri ana dişin gibi olmuyor.benim dişimde ufalanma vardı mecburen yaptırdım ama oradaki dişetim bile diğer yerlerden daha kırmızı duruyor. Bir şey yerken tereddüt ediyorum sanki düşecek gibi her an. Yapıştırma nihayetinde

Eki Görüntüle 2015342
Dişçi korkusu nasıl bişi bilmiyorum ağzımda birçok dolgu kaplama ve köprü var 12 yaşından beri sürekli dişçilerdeyim ne kadar iyi baksamda diş yapımdan dolayı çürümeleri engelliyemiyorum aslında bi cesaretini toplasan korkulacak hiçbirşey olmadığını göreceksin ben artık iğnesiz uyuşturulmadan dolgu yapılmasını istiyorum korkunu diş hekimine anlatıp sakinleştirici birşeyler için tavsiye alabilirsin belki dişin içinde bir ortodontiste gitmeni öneririm çünkü tel takılma durumu olabilir hem senin içinde kalıcı bir çözüm olur

Dişçi korkusu nasıl bişi bilmiyorum ağzımda birçok dolgu kaplama ve köprü var 12 yaşından beri sürekli dişçilerdeyim ne kadar iyi baksamda diş yapımdan dolayı çürümeleri engelliyemiyorum aslında bi cesaretini toplasan korkulacak hiçbirşey olmadığını göreceksin ben artık iğnesiz uyuşturulmadan dolgu yapılmasını istiyorum korkunu diş hekimine anlatıp sakinleştirici birşeyler için tavsiye alabilirsin belki dişin içinde bir ortodontiste gitmeni öneririm çünkü tel takılma durumu olabilir hem senin içinde kalıcı bir çözüm olur

Demek yalnız değilim
Ben de 16 yaşından beri böyleyim
İnsanlar dişlerine bakmıyor bile ve çürümüyor
Ben titizlensem de her yıl dişçideyim
Yeni kaplamalar, dolgular vs bıktım :KK53:

Bu korku var ya, kaç kere doktorun altına yatıp ağlayarak kalkmışlığım var, diş için yani:eğlence:
Kompozit dolguyu araştırdınız mı hiç? Benim ön iki dişim ayrıktı araya dolgu yaptılar çok doğal duruyor ayrıca iğne falan da yapılmadı, ağrısı da olmadı. Çarpık dişe yapıyorlar mı bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz. Hem de 2 sene önce istanbul'da 150 lira gibi bir fiyata yaptırmıştım

Back
X