• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş sıkması

heyula2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
13
2
1
İstanbul
Arkadaşlar ben dişlerimi 2 senedir sürekli sıkıyorum bu psikolojiyle alakalı bir şeymiş ve artık çenem gerçekten çok ağrıyor farkında olmadan sürekli sıkıyorum uyku halinde değilken günlük hayatta bi bakıyorum dişlerimi sıkıyorum bunu nasıl yenebilirim bu rahatsızlığı olan biri var mı ? Gerçekten çenem çok ağrıyor artık..

Bendede ayni sorun var yillardir. Çenem yüzüm hep agrir ve azi dislerim aşinmaya baslamisti. Doktor plak önerdi. Agzinin dislerinin ölçüsünü alarak yapıyorlar,uyurken takiyorsun. Mutlaka diş hekimine görün.
( evet stresin çok etkisi var)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede ayni sorun var yillardir. Çenem yüzüm hep agrir ve azi dislerim aşinmaya baslamisti. Doktor plak önerdi. Agzinin dislerinin ölçüsünü alarak yapıyorlar,uyurken takiyorsun. Mutlaka diş hekimine görün.
( evet stresin çok etkisi var)

Memnunmusun peki yani işe yarıyor mu çok teşekkür ederim tavsiyen için bu arada.

Evet canim diş sikmalarim baya azaldi. Çene agrimda azaldi dolayisiyla.
Her aksam yatarken takiyorum,şeffaf bisey.
Diş hekimine gidersen mutlaka sana önerir zaten. Rica ederim canim.

Benım de üniversitede diş sıkma problemim vardı. Stresli oldugum günler akşam başım çatlardı. Zamanla azaldı. Bir arkadaşım bu sebeple ameliyat bile oldu. Eklemin içi falan yıkandı. Sonunda ise bir doktora gitti. Ameliyatsız ilaçsız lazerle tedavi yapıyorlarmış. Çok memnundu. Tavsiye ederim, bir araştır derim.

bende de var aynı diş sıkma doktora gittim öyle dedi istemsiz olan bir şey bazen bi tuttum mu ağrı deli oluyorum elim çenemde geziyorum sürekli başka birşey olduğunu düşündüm önce ama kaç doktora gitttim dişlerinde sorun yok dedi anlayamıyorum artık bu ağrıyı

Bende de olan bir sorundu. Gerilim ve stresin neden olduğunu düşünüyorum. Diş hekimim slikon bir dişlik yapmıştı. gece yatmadan önce takıyorsunuz. En azından dişlerinizin, çenenizin zarar görmesini engelliyor. Kaç kere taktın derseniz, çok değil ama düzenli kullanılırsa faydalı.

bendede var feci şekilde artık çenemden bişey yerken kıt kıt ses çıkıyo bazen ağzım resmen kitleniyo açamıyorum tam hatta alt dişimden minik bi parça koptuu :(

Back