Dişlerimi sıkmaktan dıslerim catlamak uzere.Antidepresan da aliyorum
Kendimi kötü hissetmiyorum zaman zaman problemlerim olsa da..Ama geceleri hem çok fazla dişlerimi sıkıyorum hem de uykumda inliyorum.Cogu zaman bu sebepten dolayi uyandiriliyorum.Bunlarim sebebi sadece stres mi?
Hani uzak durmanın bi yolu varsa söylesinler herkes kurtuluşa ersinFikirleriniz için tesekkur ederim.Ne kadar stresten uzak kalmaya çalışsam da kalamiyorum.Malesef zor bir durum.Tavsiyelerinize uyacagim fakat en iyi fikir stresten uzak durmak.
Hayır.Kulak çınlaması yapıyor muydu sizde
DdBende de var aynı problem...
Kendimi kontrol edemiyorum...
Çok stresli kaygiliyim...
5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacağız ve çok korkuyorum..
Sabahları çene ağrısı ile uyanıyorum..
Bu durumu tedavisi engelleyen bir şeyler yok mu?
Bende massater botoks tavsiye etmemBende yuzde uyuşma yanak ağrısı çene ağrısıda yapıyor bende düşük yaptım kürtaj oldum işsiZlik hayat zorluguu stress pandemı cok sey etkıledı. Botoks yaptırdım tavsıye etmem. Kalıcı cozum lazım
Dd
Evet benimde 1 yıldır panik atağım var çok sıkıyodum çene aparatı verdi doktor 3 ay kullan geçmezse çene botoksu yapıcaz dedi ama okadar sıkıyoki beni yutkunurken boğazıma vuruyo gibi acıyo hissediyorum çok strese sokuyo ekstraEvet stresten olur ben panik atak geçirmiştim daha önce, sabahları uyandığımda çenem çok ağrırdı. panik atak bitince o da bitti. bir arkadaşım aynı problemi yaşaıştı panik atak değildi ama dişlerini çok sıkardı. botoks yaptırdı ordaki kaslara biryere yapılıyor galiba. Kas uyuşunca diş sıkılamıyor da. Çok iyi gelmişti şikayeti bitmişti sizin de aklınızda olsun
Kulak agrisi kulak cinlamasi sol yanagim baş agrisi cene heryer agriyorMerhabalar benimde çok aşırı sağ tarafta çene kulak agrım var 3 aydır ilk 2 ay çok yoğundu günlerce sürdü başımın sağ tarafı kulak boyun çene heryere vurdu gitmediğim bölüm kalmadı kulakta sızlama yapıyomu açaba ve boğazın sağ tarafına yansırmı agrı yutkunurken
Evet benimde öyle gözümde akıyo kaşınıyo aynı zamanda ve yutkunduğumdada sağ boğazımda damağımda kenarda hassasiyet var ve doktorlar bişey yok diyorlarKulak agrisi kulak cinlamasi sol yanagim baş agrisi cene heryer agriyor
valla kesin çözüm tabi atağın bitmesi onun dışında botoks en iyisiEvet benimde 1 yıldır panik atağım var çok sıkıyodum çene aparatı verdi doktor 3 ay kullan geçmezse çene botoksu yapıcaz dedi ama okadar sıkıyoki beni yutkunurken boğazıma vuruyo gibi acıyo hissediyorum çok strese sokuyo ekstra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?