• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş Sıkma

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.215
1.516
133
34
Dişlerimi sıkmaktan dıslerim catlamak uzere.Antidepresan da aliyorum
Kendimi kötü hissetmiyorum zaman zaman problemlerim olsa da..Ama geceleri hem çok fazla dişlerimi sıkıyorum hem de uykumda inliyorum.Cogu zaman bu sebepten dolayi uyandiriliyorum.Bunlarim sebebi sadece stres mi?

Ben de ayni durumdayim. Diş kalibimi alip damaklik yaptirdi doktor. Yine sıkıyorum ama bu damaklik diş uclarimi daha fazla kirmamak için idi. Bruksizm deniyor.
Sebebi kaygi ve stres dedi doktor. Diş yapimda bozukluk yokmus. Eger cene cerrahina ya da dişciye gorunmediyseniz, vakti gelince naçizane tavsiye ederim. Botoks tedavisi onerdi. Ama uygulatmadim henüz.
Kulak yani çene kismina kimyasal enjekte ediliyor. Istesen de sıkamiyorsun. Yaklasik durumuna gore 4-6 ayda bir yeniden ayni islem yapiliyor, kesim çözüm değil.
Stresten nasil uzak kalacaksak artik. Baş agrisi bile yapiyor bende.
Senin farkli bi gecici çözümün varsa dinlerim.
Insallah atlatırsınız . Sevgiler.❣
Dişlerimi sıkmaktan dıslerim catlamak uzere.Antidepresan da aliyorum
Kendimi kötü hissetmiyorum zaman zaman problemlerim olsa da..Ama geceleri hem çok fazla dişlerimi sıkıyorum hem de uykumda inliyorum.Cogu zaman bu sebepten dolayi uyandiriliyorum.Bunlarim sebebi sadece stres mi?

Bende de var aynı problem...
Kendimi kontrol edemiyorum...
Çok stresli kaygiliyim...
5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacağız ve çok korkuyorum..
Sabahları çene ağrısı ile uyanıyorum..
Bu durumu tedavisi engelleyen bir şeyler yok mu?

Bende KPSS çalışırken 2 yıl boyunca olmustu doktora gittiğimde stresten olduğunu söylemişti. Sınav geçince diş sıkmamda geçti gerçekten çok şükür. Her sabah çene kısmm ve başım ağrırdi

Ben de bir dönem stresten dolayı gece diş sıkmaya başlamıştım. Sabah kalktığımda damaklarim ve çenem ağrıdığından fark ettim. Psikolijik sebebi ortadan kaldıramadığım için masseter botox yaptırdım. Yaptırdıktan 15 gün sonra diş sıkma problemim gitti. Yaklaşık 1 yil sonra tekrar başlayınca botox u tekrarladım. Şu an iyi durumda. Masseter botox düşünebilirsiniz.

Fikirleriniz için tesekkur ederim.Ne kadar stresten uzak kalmaya çalışsam da kalamiyorum.Malesef zor bir durum.Tavsiyelerinize uyacagim fakat en iyi fikir stresten uzak durmak.

Fikirleriniz için tesekkur ederim.Ne kadar stresten uzak kalmaya çalışsam da kalamiyorum.Malesef zor bir durum.Tavsiyelerinize uyacagim fakat en iyi fikir stresten uzak durmak.
Hani uzak durmanın bi yolu varsa söylesinler herkes kurtuluşa ersin 🙃 Allah hepimizin yardımcısı olsun💕

Stres genelde. Bende de var. Özellikle uykumda çok yapıyormuşum. Sabah uyanınca çenem filan ağrıyordu. Gece plağı kullanıyorum.

Bende yuzde uyuşma yanak ağrısı çene ağrısıda yapıyor bende düşük yaptım kürtaj oldum işsiZlik hayat zorluguu stress pandemı cok sey etkıledı. Botoks yaptırdım tavsıye etmem. Kalıcı cozum lazım
Bende de var aynı problem...
Kendimi kontrol edemiyorum...
Çok stresli kaygiliyim...
5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacağız ve çok korkuyorum..
Sabahları çene ağrısı ile uyanıyorum..
Bu durumu tedavisi engelleyen bir şeyler yok mu?
Dd

Merhabalar benimde çok aşırı sağ tarafta çene kulak agrım var 3 aydır ilk 2 ay çok yoğundu günlerce sürdü başımın sağ tarafı kulak boyun çene heryere vurdu gitmediğim bölüm kalmadı kulakta sızlama yapıyomu açaba ve boğazın sağ tarafına yansırmı agrı yutkunurken

Evet stresten olur ben panik atak geçirmiştim daha önce, sabahları uyandığımda çenem çok ağrırdı. panik atak bitince o da bitti. bir arkadaşım aynı problemi yaşaıştı panik atak değildi ama dişlerini çok sıkardı. botoks yaptırdı ordaki kaslara biryere yapılıyor galiba. Kas uyuşunca diş sıkılamıyor da. Çok iyi gelmişti şikayeti bitmişti sizin de aklınızda olsun

Evet stresten olur ben panik atak geçirmiştim daha önce, sabahları uyandığımda çenem çok ağrırdı. panik atak bitince o da bitti. bir arkadaşım aynı problemi yaşaıştı panik atak değildi ama dişlerini çok sıkardı. botoks yaptırdı ordaki kaslara biryere yapılıyor galiba. Kas uyuşunca diş sıkılamıyor da. Çok iyi gelmişti şikayeti bitmişti sizin de aklınızda olsun
Evet benimde 1 yıldır panik atağım var çok sıkıyodum çene aparatı verdi doktor 3 ay kullan geçmezse çene botoksu yapıcaz dedi ama okadar sıkıyoki beni yutkunurken boğazıma vuruyo gibi acıyo hissediyorum çok strese sokuyo ekstra😔

Merhabalar benimde çok aşırı sağ tarafta çene kulak agrım var 3 aydır ilk 2 ay çok yoğundu günlerce sürdü başımın sağ tarafı kulak boyun çene heryere vurdu gitmediğim bölüm kalmadı kulakta sızlama yapıyomu açaba ve boğazın sağ tarafına yansırmı agrı yutkunurken
Kulak agrisi kulak cinlamasi sol yanagim baş agrisi cene heryer agriyor

Evet benimde 1 yıldır panik atağım var çok sıkıyodum çene aparatı verdi doktor 3 ay kullan geçmezse çene botoksu yapıcaz dedi ama okadar sıkıyoki beni yutkunurken boğazıma vuruyo gibi acıyo hissediyorum çok strese sokuyo ekstra😔
valla kesin çözüm tabi atağın bitmesi onun dışında botoks en iyisi

Back