Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damaklara yerleşiyor ama daha var gelmesine. Altlar önce gelir genelde peş peşe gelcektir belki damakları zorlanıyordur.Üstttt
Ne kadar sürer sizce tahminiDamaklara yerleşiyor ama daha var gelmesine. Altlar önce gelir genelde peş peşe gelcektir belki damakları zorlanıyordur.
Bana daha var gibi geldi ya 2 ayı. Yani o üstteki damak şişliği en uca dayandıktan sonra olaylar başlıyor ama öncesinde işte huzursuz ediyor hep en zor dönemler ikiniz içinde inşallah hemen peş peşe cıkarır rahatlar.Ne kadar sürer sizce tahmini
Belki de 8. Ay atağını diş sandım geceleri çok sık uyanıyor uyanıkkende sürekli bağırıyor ya da ağlıyor hep bi huzursuzBana daha var gibi geldi ya 2 ayı. Yani o üstteki damak şişliği en uca dayandıktan sonra olaylar başlıyor ama öncesinde işte huzursuz ediyor hep en zor dönemler ikiniz içinde inşallah hemen peş peşe cıkarır rahatlar.
Alt dişler ne durumda? Ya zaten 6. Ayla beraber çoğu artık geceleri rahat geçirmiyor ataktı dişti derken hepsi birbirine giriyor ama damaklara yerleşme evresi falan hep rahatsız ediyor onları mesela benim oğlanın 4 bucuk aylıkken üstleri böyleydi sağlık ocağında ebe gösterince farketmiştim bende 6. Ay dolunca üst 4 diş aynı anda patladı ama burnumuzdan gelmişti geceler.Belki de 8. Ay atağını diş sandım geceleri çok sık uyanıyor uyanıkkende sürekli bağırıyor ya da ağlıyor hep bi huzursuz
Fotoğrafta belli olmuyor mu alt dişler alt için atmıştım aslında tekrar atıyım mıAlt dişler ne durumda? Ya zaten 6. Ayla beraber çoğu artık geceleri rahat geçirmiyor ataktı dişti derken hepsi birbirine giriyor ama damaklara yerleşme evresi falan hep rahatsız ediyor onları mesela benim oğlanın 4 bucuk aylıkken üstleri böyleydi sağlık ocağında ebe gösterince farketmiştim bende 6. Ay dolunca üst 4 diş aynı anda patladı ama burnumuzdan gelmişti geceler.
Ben üsttt yazınca üst dişleri soruyorsunuz sandım ona göre cevap verdim alt dişlerin patlayacağı yeri çekerseniz oradan daha iyi anlaşılıyorFotoğrafta belli olmuyor mu alt dişler alt için atmıştım aslında tekrar atıyım mı
Ay yok üstte kalsın diye yazdımBen üsttt yazınca üst dişleri soruyorsunuz sandım ona göre cevap verdim alt dişlerin patlayacağı yeri çekerseniz oradan daha iyi anlaşılıyor
Alt dişler ne durumda? Ya zaten 6. Ayla beraber çoğu artık geceleri rahat geçirmiyor ataktı dişti derken hepsi birbirine giriyor ama damaklara yerleşme evresi falan hep rahatsız ediyor onları mesela benim oğlanın 4 bucuk aylıkken üstleri böyleydi sağlık ocağında ebe gösterince farketmiştim bende 6. Ay dolunca üst 4 diş aynı anda patladı ama burnumuzdan gelmişti geceler.
Kabarık gibi duruyor aslında üsttende varsa belirti patlar belkiEki Görüntüle 3580212
Çekebilmiş miyim
Valla anlamıyorum ki ilk bebeğimKabarık gibi duruyor aslında üsttende varsa belirti patlar belki
Neyse zaten ya diş ya atak beklemekten başka çare yokValla anlamıyorum ki ilk bebeğim
Neyse zaten ya diş ya atak beklemekten başka çare yok![]()