• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış mekan foto çekimi

svcnn

.....zor sevdiğimden.....
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
297
1
48
İçel Mersin
kızlar düğünüme az kaldı allah nasip ederse.
farklı şehirlerde 2 kez olacak düğünüm.
ben dış mekan istiyorum ama nişanlım istemiyor.
huyunu da biliyorum sevmez öyle şatavatlı şeyleri hemde o kadar para vermeye içim acır diyo.
ben bulunduğum yerdeki fotoğrafçı ile konuştum 500 tl ye dış çekim için anlaştık ama nişanlıma kalırsa istemiyor.
sütudyo çekimi olsun yeter ne diye uğraşacaz bide sıcakta öyle diyor.
bi yandan onun dediği gibi olsun diyorum, ama bi yandan da özeniyorum dış mekan çekimlerine.
ve biliyorum çekim günü de 'off puff' yapa yapa beni deli eder bende kendimi tutamam ağlamaya başlarım o derece yani. :25:
bilmiyorum kızlar ya sizce ne yapmalıyım.
vazgeçeceksem fotoğrafçıya söylemem lazım1-2 gün içinde adamda kesinleştirmemi bekliyo.:31:

Son düzenleme:
kızlar düğünüme az kaldı allah nasip ederse.
farklı şehirlerde 2 kez olacak düğünüm.
ben dış mekan istiyorum ama nişanlım istemiyor.
huyunu da biliyorum sevmez öyle şatavatlı şeyleri hemde o kadar para vermeye içim acır diyo.
ben bulunduğum yerdeki fotoğrafçı ile konuştum 500 tl ye dış çekim için anlaştık ama nişanlıma kalırsa istemiyor.
sütudyo çekimi olsun yeter ne diye uğraşacaz bide sıcakta öyle diyor.
bi yandan onun dediği gibi olsun diyorum, ama bi yandan da özeniyorum dış mekan çekimlerine.
ve biliyorum çekim günü de 'off puff' yapa yapa beni deli eder bende kendimi tutamam ağlamaya başlarım o derece yani. :25:
bilmiyorum kızlar ya sizce ne yapmalıyım.
vazgeçeceksem fotoğrafçıya söylemem lazım1-2 gün içinde adamda kesinleştirmemi bekliyo.:31:

canım ben de seninle aynı durumdaydım. maalesef o kadar uyguna da bulamamıştık. ben özene özene kk daki dış mekan çekimlere bakıp içlenirken kız kardeşim geldi, resimlere baktı, "bunlarda ne var be ben alasını çekerim" dedi. bak aşağıda bir kaç örnek veriyorum bizimkinden. aklına yatarsa becerikli bir arkadaşına ver makineyi, özgürce yapın çekimi. biz arka bahçeyi kullandık.

$12.JPG $100_3145.jpg

bence güzel bir mekan varsa sahil falan, kendiniz de yapabilirsiniz. netten örnek fotolara bak, fikir olur

kuzum

dışa mekan çekiminin şatafatla alakası yok..

stüdyo çekimi diye birşey nerdeyse hiç kalmadı

hangi şehirdesin arkadaşım

eğer istanbuldaysan daha uyguna birşeyler ayarlayabilirim

ıhlamur kasrında yada emirgan korusunda çekim yaptırabiliriz ne dersin:13:

Son düzenleme:
Eğer dış çekim yapmazsan ömür boyu içinde kalır canım emin ol..
Artık stüdyo fotoğrafı falan kalmadı gerçekten.
Ayrıca 500 tl çok iyi fiyat.
Bence nişanlından güzelce rica et çok üzüleceğim içimde kalacak.
Beni başkalarına özendirme diye naz yap:27:

clementene

erkeklere anlatmak zor olabiliyor. ben de çok heveslenmiştim. ama eğer hiç razı edemez ya da huzursuzluk çıkarsa benimki de çözüm olabilir. $100_3152.jpg

clementine istanbulda değilim ne yazıkki ...
aslında bulunduğumuz yerlerde de güzel mekanlar var oralarda kendimiz çekeriz dedi nişanlım ama bilemiyorum ki yaa...

beyazanne fotoğraflarınız gerçekten hoş olmuş.
ama kendiniz düğünden sonra mı çektiniz bunları.

ama sorun içimde kalmadı mı? kaldı tabii. şöyle güzel bir albümüm olsaydı, bir küçük çanta boyu da yanımda taşırdım. öyle yalıda malıda, köşkte koruda...

olmayınca olmuyor...canımız sağolsun. ben o gün çok eğlenmiştim. komik olanları koymadım. eşimle çocuk gibi koşturduk, oynadık, kardeşim çat çat her anımızı çekti. eğlendik yani...

Eğer dış çekim yapmazsan ömür boyu içinde kalır canım emin ol..
Artık stüdyo fotoğrafı falan kalmadı gerçekten.
Ayrıca 500 tl çok iyi fiyat.
Bence nişanlından güzelce rica et çok üzüleceğim içimde kalacak.
Beni başkalarına özendirme diye naz yap:27:

ne kadar naz yapsamda kabul eder ama çekim zamanı yüzünü asar of pof yapmaya başlar.
bende deli olurum o öyle yaptıkça :31:

bu arada beyazanne bayıldım resimlerine gerçekten çok güzel çekmişsiniz. bende böyle çekimlerle de mutlu olabilirim :17:

clementene

erkeklere anlatmak zor olabiliyor. ben de çok heveslenmiştim. ama eğer hiç razı edemez ya da huzursuzluk çıkarsa benimki de çözüm olabilir.Eki Görüntüle 702375

tabii canım neden olmasın

benim kuzenlerin

istanbulda fotoğraf stüdyoları var

daha uygun birşeyler ayarlayabilirdik

ikisininde gonlü olurdu..

seni hep açık hayal etmiştim ben..

Rabbim bir omr boyu huzur sağlık aşk versin bir yastıkta yaşlanın arkadaşım..

clementine istanbulda değilim ne yazıkki ...
aslında bulunduğumuz yerlerde de güzel mekanlar var oralarda kendimiz çekeriz dedi nişanlım ama bilemiyorum ki yaa...

beyazanne fotoğraflarınız gerçekten hoş olmuş.
ama kendiniz düğünden sonra mı çektiniz bunları.

bizim düğün şöyle oldu:
çanakkale'de sabah kuaför, öğle arası yemek yendi. akşam kadınlara kına+eğlence. ben önce gelinlikle girdim, sonra kına bindallımı giydim. ertesi gün yola çıkıp sivasa geldik. burada da köy düğünü oldu.

biz resimleri kuaförden çıkıp o yemeğe kadar olan boşlukta çekildik. siz de düğüne geçmeden çektirebilirsiniz.sabah erken kuaföre gidersin. ben kuaföre tek 2 sağdıcımla gittim. diğer kızkardeşlerim falan başka yere gitti böylece kuaförde çok oyalanmadık

ne kadar naz yapsamda kabul eder ama çekim zamanı yüzünü asar of pof yapmaya başlar.
bende deli olurum o öyle yaptıkça :31:

bu arada beyazanne bayıldım resimlerine gerçekten çok güzel çekmişsiniz. bende böyle çekimlerle de mutlu olabilirim :17:

İşte çekim zamanı oflamak poflamak yok diye anlaş,söz verdir.
O gün of dese bir bakışın hatırlatır o sözü.
Bu kadar olumsuz düşünme bence.
Benim eşim normalde çok huysuz, aksi biridir.
Ona göre de ne gerek vardı.
Her şeyi ben ayarladım uyguna da bulamadım o kadar.
Tamam dedi en son ama ben de o gün oflar puflar zehir eder sanıyordum.
Eşime o gün bir hal geldi tanıyamadım.
Stres sıkıntı damatları da gerer genelde o gün.
Bir arkadaşımın düğün günü damadın suratı sirke satıyordu.
Bize meraba bile dememişti üstelik normalde çok mülayim biriydi.
Benim ki normalde huysuzdu o gün melekti sanki ya inanamadım.
Ben gerildim elini sıktım sinirimden (babasına uyuz oluyordum da :ssz:) o okşadı sakinleştirdi.
Bu adam benimki mi diye tekrar tekrar dönüp baktım :)

Hiç belli olmuyor yani. İyi düşün iyi olsun..:16:

bizim düğün şöyle oldu:
çanakkale'de sabah kuaför, öğle arası yemek yendi. akşam kadınlara kına+eğlence. ben önce gelinlikle girdim, sonra kına bindallımı giydim. ertesi gün yola çıkıp sivasa geldik. burada da köy düğünü oldu.

biz resimleri kuaförden çıkıp o yemeğe kadar olan boşlukta çekildik. siz de düğüne geçmeden çektirebilirsiniz.sabah erken kuaföre gidersin. ben kuaföre tek 2 sağdıcımla gittim. diğer kızkardeşlerim falan başka yere gitti böylece kuaförde çok oyalanmadık

hımm gerçekten çok hoş olmuş canım yaa çok güzel düşünmüşsünüz olmadı bizde o şekilde yapalım bari.
mesaj sayım yeterli olsa mailadresimi atacaktım sana, sakıncası yoksa diğer fotolarına da bakmak isterdim canım fikir olması açısından..
mesaj sayım dolunca mail adresimi yazayım sana olur mu:17:

bu da kına bindallım:
$UMAY-0024.jpg

tabii canım neden olmasın

benim kuzenlerin

istanbulda fotoğraf stüdyoları var

daha uygun birşeyler ayarlayabilirdik

ikisininde gonlü olurdu..

seni hep açık hayal etmiştim ben..

Rabbim bir omr boyu huzur sağlık aşk versin bir yastıkta yaşlanın arkadaşım..

ben senin gelinliğini yerim :10:
çok mutlu olun canım benim :nazar::nazar::nazar:

çok sağolun canlarım. Allah herkesin yuvasını huzurunu daim etsin

canım eşik yöntemini kullanıp nişanlını dış mekan çekimine ikna etsen :10: arkadaşlarından ya da yakınlarından dış mekan çekimi yaptıranlar varsa onların fotograflarını göster ,ileride

çocuklarımıza gösteriririz falan de..belki bu şekiilde gönlü olur kuzum:16: beyazannenin de resimleri çok güzel olmuş..arakadaşın ve ya kuzenin böyle güzel resimler çekebilirse beyazanne

gibi yapabilirsiniz canım :16:

Canım bence içinde kalmasın dış mekan çekimi yaptır azcık nazın geçsin katlancak artık:23: bi kere evelniyorsun dış mekanla yetinme güzel bir makina ve becreikli bir dost kardeş bul o da ayriyeten çeksin fotoları anı bu ne kadar çok olursa o kadar güzel.eşinde katlandığı kadar çekinsin o dinlenirken sen poz ver.

Çocuklarına anlatcak anının olur ne güzel.bence atma içine 500 uygun gibi geldi bana:26:

amatör fotolarıda eklersen bir sürü albümün olur bi kere evleniyosun

biz merve daglı ıle anlastı o olsun ıstıyordum hep nasıpse cekecek ıns. :16: kına gununde cektırcem dugun gunu cok telas oluyor dıye kına gunune aldık. 1500 cekım parası verdık. sarıyerde ataturk orman cıftlıgı varmıs cok guzelmıs orda cekım yapılcak sanırım 300 tl de gırıs parası alıyorlarmıs cekım baya masraflı oldu bıze. :18:

Back