selam hanımlar ankarada dış mekan cekimi yapabilecek birini arıyoruz. aslında ankara derken düğünümüz kırıkkalede olcak . kırıkkalede bu işi yapan kimse olmadığı için en yakın yer ankara olarak düşündük biz bu konuda yardımcı olabilecek birileri var ise kontak kurup bu konu hakkıanda konuşmak istiyorum ....
canım Aytül Keskin hikaye fotoğrafları diye google yazarsan çıkacak. aytül sadece ankara içinde değil diğer şehirlere de gidiyor senin istediğin gibi. bence başarılı da istersen bi onunla görüş (ofisi beştepe de fatih hastanesinin çok yakınında)
merhabalar eşim ve ben fotografcılık yapıyoruz kırıkkaledeki düğününüz için dış mekan çekimi düşünüyosanız sizinle çalışabiliriz.fiyatlarımızda nisanın sonuna kadar rezervasyon yaptırırsanız %30 indirim yapıyoruz buarada bende istanbulda yaşıyorum ama ankaralıyım kırıkkalede de eş dost çok oyüzden kırıkkaleye gelmek problem degil.fiyat konusunda sizi bilgilendirmek isterim ama özel msj atamıyorm siz bana özelden mail adresinizi atın isterseniz mailleşelim