- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi denizden gelen esinti
Hanımlar 2 ay önce kanal tedavisi oldum.ancak dr ye ilk aşamadan 3 gün sonra dişimde sızı var dedim geçer dedi olabilir dedi normal falan.1 ay sonra tekrar başka dr gittim oda röntgen çekti kanal çok güzel yapılmış muhteşem dedi yapacak bişi yok dedi.tekrar kendi dr me gittim ve ona başına gelenler olmuş dişlerinin içinde ekstra bir sinir olabilir diye kanalı tekrar açmışlar ve gizli siniri bulmuşlar diyorlar dedim. doğrudur ama bu ço zor yüzlerce kanal var nasıl bulunsun falan dedi en son çekim önerdi yada bir endodondist görsün dedi.
şimdi benim dişim öyle çekilecek gibi kötü değil dış görünüşü. çektirmek istemiyorum yarın endodentisten randevu aldım.başına böle bir durum gelen varmı .dişini kurtaran varmı. kanal tedavisinden sonra dişim de başlarda sıcak soğuk hassasiyeti vardı şimdi ağrıda eşlik ediyo.
Çok ağrım var kötü yazdım kusura bakmayın.
şimdi benim dişim öyle çekilecek gibi kötü değil dış görünüşü. çektirmek istemiyorum yarın endodentisten randevu aldım.başına böle bir durum gelen varmı .dişini kurtaran varmı. kanal tedavisinden sonra dişim de başlarda sıcak soğuk hassasiyeti vardı şimdi ağrıda eşlik ediyo.
Çok ağrım var kötü yazdım kusura bakmayın.