• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi diş jeli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
Arkadaşlar
kuzularımızın dişlerinin kaşıntısına iyi gelen bir jel markası var mı kullanan iyi geldi dien tavsiye eden??

arkadaşlar
kuzularımızın dişlerinin kaşıntısına iyi gelen bir jel markası var mı kullanan iyi geldi dien tavsiye eden??

canım doktor calpol verdi bebeğimede iyi geldi ama bi kaç gün önce doğum yapanlar bölümünde okudum bu jeller bebeğin midesine gidebilirmiş o zamanda kötüymüş.zaten ben bebeğime verdiğimde yalanmaya başlıyo tadıda fena değil hafif diş macunlkarını andırıyo.
Ama sık sık kullanmamak gerekirmiş.ben çok rahatsız olduğunda sürüyorum şimdi ellerimi yıkayıp kaşıyorum biraz ii geliyo

aslında dr umuz bi iye yaramaz boşuna sürmeyin dedi tamam dedim ama sonra etraftan dr lar da herşeye bi kulp buluyo ben sürdüm bebeğime çok i geldi rahat atlattı dienler oldu alayım bare dedim arada kaldım yani :
ama madem midesine zararlı parmaklarımız sağolsun onlarla hallederiz ,,:)

ben dentinox jel kullanıyorum ..her zaman değil...genelde ben masaj yapıyorum diş etlerine çok hoşuna gidiyor...bu jelin bi zararı yok..günde 2-3 kere

Back