Merhaba arkadaslar. Benim Önden iki dişimin yanındaki dişler doguştan yok. yani ön iki dişimden sonra köpek diş gelıyor. hemde bariz bir ayrıklıkla. EKSİK DİŞİM VAR. doktorla görüsştüm. ön iki dişe tel. köpek diş ve diğerlerinede arkaya doğru sıkıştrılcak şekilde tel takılması gerektiğini ön iki dişin yanına boşluk açılması gerektigini söyledi. yani teli taktırcam ve hem telli hemde ön iki dişimin yanında kocaman bi boşlukla dolaşcam sonra oraya implant yapılcakmış. yaaa bn 1 yıl boyunca önde o boşlukla nasıl dolaşıyım. kızlar bana akıl verin taktırmasammıyada ön bütün dişlerimi söktürüp implantmı yaptırsam böyle bişey mumkunmu çok moralim bozuk. nolur yardım
Merhaba bayanlar benim erkek arkadaşım daha yeni dişlerini yaptırdı. Implant takıldı ve daha sonra ön dişlerindeki renklerde bozukluk varmış zaten birinde kanal tedavisi yapılmıştı. Sonra ona da zirkonyum kaplama yaptılar. Biz çok memnun kaldık. Implnatlar iyileştikten sonra yapıldı kaplamalar. Diş hekimimiz Derya Perçin bize fotoğraflarınıda gönderdi sizede paylaşmak istedim.
Merhabalar benim ön dişlerim çapraşık çektirip implant yaptırmaya karar verdim yaptıran varsa acaba ağrı sızı oluyormu kaç ayda bitti tedaviniz çünkü diş etlerimde çekilme var
MerhabaMerhabalar benim ön dişlerim çapraşık çektirip implant yaptırmaya karar verdim yaptıran varsa acaba ağrı sızı oluyormu kaç ayda bitti tedaviniz çünkü diş etlerimde çekilme var
eger cekilmesi gereken bir diş varsa iltihaplı olabilr enfeksiyonu olabilir antibiyotık kullanıldıktan iltihap kurutulduktan sonra o diş cekilmesi gerekir. sonra tel v.s işlemler gercekleşebilir. ama yine de bi uzmana görünün. Ankara daki miadent ağız ve diş sağlığı hastanesine gitmenizi bi cerraha yada ortodontiste(diş teli tedavisi uzmanı) muayene olomanızı tavsiye ederim sağlıklı ve mutlu gülümsemeler :))
Benim 2.5 dedi isteGünaydın arkadaşlar
Güncel implant tek diş fiyatı nedir bilgisi olan var mı acaba
Teşekkürler
Tek dişe 2.5 yok artık çok demişBenim 2.5 dedi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?