- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
korkulacak bir durum yok, gercek disiniz gibi kullanabilirsiniz, 5 yil gecti hicbir sorun yasamadim. Herkese tavsiye ederim[/QUOTE
canim bende implant dusunuyorum ve bugun muayene icin bi yere gittim anca 2 ay snra takablrz dediler senin ne kdr surede implant takildi? Acaba baska yere dha mi sorsam bide yerine gecicic implant takilcakms o belli oluyomu acaba? Gercek implant gbi dogal mi duruo Yoksa cok.belli oluomu bunu doktora sormayi.unuttum bgn:) belki sen yardimci olursunn smdiden tesekkuler..
Implant yaptirmak korkulacak bir durum degil arkadaslar. Dis cekimi ve kanal tedavisi bile daha agrili..Fakat implantlarim icin her alti ayda bir doktoruma kontrole gidiyorum, 5 yil gecti ve hicbir sorun yasamadim, kendi disimden hicbir farki yok
Arkadaşlar birisi beni bilgilendirebilir mi? Benim ağzımın içi ölü dişlerle dolu yani üst çene kemiğimdeki ön dişlerim dahil olmak üzere çoğu dişim kanal tedavili ve renkleri koyu
Ben de implant yaptırmak istiyorum ama sanırım üst çenemdeki bütün dişlere gerekecek,
bütün dişlerim için ayrı ayrı implant uygulaması mı yapılır yoksa birkaç tane implant üzerine dişler yapıştırılır mı? :18:
3 gün önce takıldı implantlarım bütün dişlerin yerine tek tek gerekmiyor üst ceneye 6 tane yetiyor en büyük ihtimalle 8 tane oda hiç diş yoksa onların üzerine köprü yapıyorlar bana komple 8 tane implant takılacaktı fakat ameliyat sırasında bitane fazladan takıldı kemigi görünce doktor buraya da takalım dedi 9 implantım oldu ameliyat başladıgında kalbim carpıyor elim ayagım titriyordu ama doktor cok iyi idare etti beni 5 dk sonra hepsi gecti takılırken hiç bir şey duymadım diş cekiminde baskı duyuyoruz ya nerdeyse onu bile duymadım her ikitaneyi taktıktan sonra sordu doktorum devam edelimmi sonramı takarız diye ama ben hiç birşey hissetmedigim için devam dedim bide tekrar yaşamak istemedim sanırım aynı stresi neyse 1.5 saat de 9 tanesi takıldı elimde buz orbaları eve geldik eve gelince hemen agrı kesicimi içtim yattım ama mümkünmü uyumak uyuşukluk gecince sevinmeye başladım nedenmi cünkü agrı vardı ama dayanılmayacak bir agrı degildi neyse her 8 saatte bir agrı kesicilerimi çiyorum hergün daha hafif 24 saat buz kompleksi uygulamama ragmen acık tenli olmamdan şişti yüzüm ama 9 implanta dayanılmayacak bir agrı yaşamadım çok fazla korkuyordum ama korktugum kadar degilmiş 1 haftaya gecer dedi doktor ayrıca benim cene kemigimde inceydi kemik tozu felanda konuldu öyle işte ...
slm kızlar
ben dün diş doktoruna gittim dişimin yarısı çürümüş 2 köklü bir azı diş bir kökünde problem yok kanal tedavisiyle kurtarırız dedi çürüyen kök için de implant önerdi 2-3 haftada tedaviniz tamamlanır dedi ve 500 TL istedi diş filmi çekildi ayrıca 43 lira buradaki rakamları okuyuna biraz şaşırdım neden bu kadar ucuz ve neden bu kadar kısa acaba:2:
3 gün önce takıldı implantlarım bütün dişlerin yerine tek tek gerekmiyor üst ceneye 6 tane yetiyor en büyük ihtimalle 8 tane oda hiç diş yoksa onların üzerine köprü yapıyorlar bana komple 8 tane implant takılacaktı fakat ameliyat sırasında bitane fazladan takıldı kemigi görünce doktor buraya da takalım dedi 9 implantım oldu ameliyat başladıgında kalbim carpıyor elim ayagım titriyordu ama doktor cok iyi idare etti beni 5 dk sonra hepsi gecti takılırken hiç bir şey duymadım diş cekiminde baskı duyuyoruz ya nerdeyse onu bile duymadım her ikitaneyi taktıktan sonra sordu doktorum devam edelimmi sonramı takarız diye ama ben hiç birşey hissetmedigim için devam dedim bide tekrar yaşamak istemedim sanırım aynı stresi neyse 1.5 saat de 9 tanesi takıldı elimde buz orbaları eve geldik eve gelince hemen agrı kesicimi içtim yattım ama mümkünmü uyumak uyuşukluk gecince sevinmeye başladım nedenmi cünkü agrı vardı ama dayanılmayacak bir agrı degildi neyse her 8 saatte bir agrı kesicilerimi çiyorum hergün daha hafif 24 saat buz kompleksi uygulamama ragmen acık tenli olmamdan şişti yüzüm ama 9 implanta dayanılmayacak bir agrı yaşamadım çok fazla korkuyordum ama korktugum kadar degilmiş 1 haftaya gecer dedi doktor ayrıca benim cene kemigimde inceydi kemik tozu felanda konuldu öyle işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?