Diş implantı yardımcı olurmusunuz lütfen ?

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
diş implantı yani vidalama yatırıcam ama tek korkum acısı canlı canlı nasıl olucak korkudan gidemiyorum yaptıran varsa bilgi versin biraz noluuuur

diş implantı yani vidalama yatırıcam ama tek korkum acısı canlı canlı nasıl olucak korkudan gidemiyorum yaptıran varsa bilgi versin biraz noluuuur

benım dolgum dusmustu yenılemek ıcın dr. gıttıgımde ıkı tane diş kaybım vardı bunları ımplant yapalım zamanı gecınce ( cenede kemık kaybı olurmus zamanla) ıstesende cok zor olur dedı bende sıcagı sıcagına gıttım cok streslıydım hatta dr. sureklı ıyımısın dıye soruyodu şöyle söyleyeyım hıc ama hıc acı hıssetmıyorsun ama tabı cene kemıgıne vıdayı falan takarken bıraz zor oluyo ama acı yok sadece kafanın ıcınde cok ses oluyo benım ıkıntaneydı yarım saat falan surdu eger bu ıslemı gecırırsen ondan sonrakıler cok kolay ıslemler hıc endıse etme benım takıldı dısım cok ta memnunum

korkmayın, deneyim yaşayanların da dediği gibi hiçbir acı hissetmezsiniz. acıyı hissedeceğiniz tek kısım anestezidir. implant yaptırdıktan sonra bakımına da dikkat ederseniz bir problem olmayacaktır. zaten doktorunuz bahseder sonrasında yapılması gerekenlerden. geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…