Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kendi çene cerrahımızı önerebilirim. :)Kadıköy'deMerhaba , anneme implant yaptırdık bir yıl önce çivileri çakıldı fakat diş kısmı yapıştırılıyor sürekli çıkıyor kadın bir yıldır dişşiz resmen bu nedenle gerçekten implantta iyi olan bir diş hekimi arıyorum , yaptıranlardan tavsiye bekliyorum.
Ben implantlarımı kadıköy suadiyede yaptırdım.
implantları implant uzmanı yapıyor,
Üstüne dişleri de protez uzmanı yapıyor.
klinikte 3 boyutlu tomografi vardı.
implantlarım yapılmadan önce tomografim çekildi, kemik ölçümlerim yapıldı, bunun için ücret ödemedim.
tedavi Fiyatları aldığım hizmete göre uygundu. Çok memnun kaldım.
kliniğin adı dentavina
implantlarım yapılmadan önce tomografim çekildi, kemik ölçümlerim yapıldı, bunun için ücret ödemedim.
kliniğin adı dentavina
- 29 Aralık 2016
- 10
- 1
- 86
DİŞ işleri bakanımız var yaa :) engin utkan bey destek olur. korkmanıza gerek yok ayrıca. Buraya bırakayım adresini Utkan Clinic Dental Aesthetic - Nişantaşı
merhaba doktorunuzun ismini alabilirmiyimMerhaba kendi çene cerrahımızı önerebilirim. :)Kadıköy'de
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
bende yaptırdım ama yapıştırma değil diş vidanin üzerine oturtuluyor yapıştırma ne alaka niye implant yapmış ozaman.Merhaba , anneme implant yaptırdık bir yıl önce çivileri çakıldı fakat diş kısmı yapıştırılıyor sürekli çıkıyor kadın bir yıldır dişşiz resmen bu nedenle gerçekten implantta iyi olan bir diş hekimi arıyorum , yaptıranlardan tavsiye bekliyorum.
yani benimde bildiğim diş vidanın üzerine oturtulur , annem sürekli diş yapıştırmaya gidiyorum diyordu bende gecicçi yapıyorlar sanıyordum meger kalıcıymış sürekli yapışkan kopuyor ve çıkıyor kadın bir yıldır ne çekti . artık iyi bir implant doktoru arıyorumbende yaptırdım ama yapıştırma değil diş vidanin üzerine oturtuluyor yapıştırma ne alaka niye implant yapmış ozaman.
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Nasil bir implant yaptirdiniz acaba ornek olarak google dan bi fotograf yuklermisiniz rica etsem?bende yaptırdım ama yapıştırma değil diş vidanin üzerine oturtuluyor yapıştırma ne alaka niye implant yapmış ozaman.
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Sormayin bizde cok cektik annemin disleri de cok dusuyordu en son doktoru degistirdik doktorumuzun bize dedigi su onceki doktor implanlari farkli kullanmis ayrica implanlari inceltmis o yuzden dusuyor yoksa yapiskanla bir alakasi olmadigini soyledi simdi tekrar tedavi goruyor yazik annem ne cekti dissiz sizi anliyorumyani benimde bildiğim diş vidanın üzerine oturtulur , annem sürekli diş yapıştırmaya gidiyorum diyordu bende gecicçi yapıyorlar sanıyordum meger kalıcıymış sürekli yapışkan kopuyor ve çıkıyor kadın bir yıldır ne çekti . artık iyi bir implant doktoru arıyorum
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Merhaba sizin protezleride mi yapistirdilarBen implantlarımı kadıköy suadiyede yaptırdım.
kliniğin adı dentavina
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
fotoğraf daki gibi cnm yapıştırma olmuyor damak kullananlar için yapıştırma ilk defa duydum implantda yapistirmayi yazık yaniNasil bir implant yaptirdiniz acaba ornek olarak google dan bi fotograf yuklermisiniz rica etsem?
inanın bende şaşkınım implant yapıştırma nasıl birşeyse ....fotoğraf daki gibi cnm yapıştırma olmuyor damak kullananlar için yapıştırma ilk defa duydum implantda yapistirmayi yazık yani
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
vidanin üzerine yapıştırma ilk defa duyuyorum siz tekrar gidip görüşün bu şekilde olmayacağını söyleyin yazık günah bi dünya para ödüyorsunuz üstünede kullanamiyorsunuz dış ölçüsü alınıyor vidaya uygun hale getirilip vidanin üzerine oturtuluyor diş bilinçsiz yapılmış annenizinkiinanın bende şaşkınım implant yapıştırma nasıl birşeyse ....
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Yani damak protez degildi normal protezler yapistirildi ve dediginiz gibi bi dunya para odedik cok uzulduk suan tekrar tedavi oluyor hayirlisi diyelimvidanin üzerine yapıştırma ilk defa duyuyorum siz tekrar gidip görüşün bu şekilde olmayacağını söyleyin yazık günah bi dünya para ödüyorsunuz üstünede kullanamiyorsunuz dış ölçüsü alınıyor vidaya uygun hale getirilip vidanin üzerine oturtuluyor diş bilinçsiz yapılmış annenizinki
Dt.tuğba temurmerhaba doktorunuzun ismini alabilirmiyim