- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi tourmaline
Yapan bir yerle görüştük olucağını söylediler. Ama en mantıklı yöntem bu mu acaba?All on 4 için yeterli kemik yapısının olması lazım. Size bu yöntemi diş hekiminiz mi önerdi yoksa siz şu an kendiniz mi araştırıyorsunuz?
Kemik kaybı varsa önce tedavisi bu yönde yapılıp daha sonra tüm ağız implant için değerlendirilmeli.
İstanbuldayızO is burdan olmaz kanka, iyi bir cene cerrahi bulun gidin. Ankaradaysaniz hoca onerebilirim
Bence de.O is burdan olmaz kanka, iyi bir cene cerrahi bulun gidin. Ankaradaysaniz hoca onerebilirim
3-4 soktora gittik kimse çeneden bahsetmedi. İstanbul’da var mı?Bence de.
Çene kemiğinde erime var anladığım kadarıyla, eriyen kısma sıfırdan çene yapıyorlar diye biliyorum bunun için de cerrahi operasyon geçirmesi lazım, üniversite hastanesine gitmesi iyi olur.
İstanbul tıp fakültesinde vardı diye biliyorum ama bir araştırın, çene kemiğinde erime varsa diş tutmuyor diye biliyorum, önce çeneye protez yapıyorlar sonra diş yapılıyor, ki anlattığınıza göre kardeşinizin ağzı epey problemli, zorlu 20’lik dişleri dahi fakülte hastanelerinde cerrahi operasyonla çekiyorlarken, kemik erimesi olan bir damağa diş yapmak bence üniversite hastanesinde yapılması gereken bir işlem.3-4 soktora gittik kimse çeneden bahsetmedi. İstanbul’da var mı?
İstanbuldayız
Birkaç aşamalı tesavi derken neler yaptı acaba?Çene cerrahına iyice baktırın derim mutlaka. Annemde de kemik erimesi vardı, biz cerraha gittik. Malzeme kaybı çokmuş o yüzden adam birkaç aşamalı tedavi yaptı implantları öyle tutturdu. Bir de kalsiyum reçetesi verdi, suda eriyen bir ilaç var annem hala ondan kullanıyor. Kemik erimesi için tedavi oluyor muydu??