Bebek Beslenmesi diş huzursuzlugu için bi rahatlatma formülünüz varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla ne yapsak pek rahatlatamadık biz ama rahatlatıcı jel ve ağrı kesici şurupla birazcık acısı azaldı doktorunuza da danışabilirsiniz bu konuda

doktoruna bi danış canım bize jel verdi bayaa rahatlatıo bide kullanabileceği gibi ufak bi dişlik aldım oda bayaa oyalıo

Ben cocuklarıma ıcı jel dolu dıs cıkaran bebekler ıcın özel bır oyuncak verıyordum.ısırıp duruyorlardı ve rahatlatıyordu.hafıf soguk oldumu daha bı etkı yapıyordu ama jeller kremler falanda vardır tabıkı.

Dentinox gel kullandirdi bize doktorumuz cook sükür gün boyunca ici jelli oyuncaklarla yada oyuncaklarini kemirerek geciyor , ama dis jelini aksamlari sürüyorum ki rahat uyusun diye... Bizimde iki gündür basimizda dis hele birde 9.ayina dogru cikartinca kizim daha bi zor durum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…