Ondan bende eminimKorkmaa anal fissür teşhisi alacagindan eminim. Umarim kroniklesmemistir de kremle, sicak su oturma banyosu ile gecer. Faydam olduysa ne mutlu. Çok cok gecmis olsun tekrardan.
Gittiğiniz zaman yazar mısınız buraya ben de merak ediyorum :)Ondan bende eminimo şişlige ne diyecek bakalım onu merak ettim .
Tabiki yazarımGittiğiniz zaman yazar mısınız buraya ben de merak ediyorum :)
Korkup vazgecmezsem eğerTabiki yazarım
Hıc ıncelemıyorum oyle8
Hm anladım geçmiş olsun.Ayni boyuttami kalıyor buyuyp kuculuyormu?
Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için.Kaslarin zorlanmasi sonucu meydana geliyor ove kroniklesmis ne yazik ki. Karistirdim ben durumlari bi an kremle falan biraz zor gibi duruyor tabi en iyisini doktor bilir. Bakalim ne önerecek sana. Nöbetçi memeydi sanirim adı o şişliğin.
Ihtıyol pomad da ıyı gelıyor dıyorlarKaslarin zorlanmasi sonucu meydana geliyor ove kroniklesmis ne yazik ki. Karistirdim ben durumlari bi an kremle falan biraz zor gibi duruyor tabi en iyisini doktor bilir. Bakalim ne önerecek sana. Nöbetçi memeydi sanirim adı o şişliğin.
Bende yeni çıkınca sürekli bı kontrol ediyorumHıc ıncelemıyorum oyle
Ben dayanamıyorum gormeye.Bende yeni çıkınca sürekli bı kontrol ediyorumSen uzun zaman olunca alıştın tabi.
Ihtıyol pomad da ıyı gelıyor dıyorlar
Ben artik biisey kullanmiyorumIhtıyol pomad da ıyı gelıyor dıyorlar
Kara merhem eskı tabırle
Buyukmu peki o kadar canını sikacak kadar.Ben şimdi baktimda iç kısımda kalmış ikininca gözüküyor öylemi sizde de valla kusura bakmayın ilk defa başıma geldiği için bu kadar açık konuşuyorum.Ben dayanamıyorum gormeye.
Kabullenemedıgımden bakamıyorum
Saglıgın ayıbı olmazBuyukmu peki o kadar canını sikacak kadar.Ben şimdi baktimda iç kısımda kalmış ikininca gözüküyor öylemi sizde de valla kusura bakmayın ilk defa başıma geldiği için bu kadar açık konuşuyorum.
Aynen öyle de ben biraz açık sordumda sizde konuşmak istemeyebilir siniz flan diye utandım birazSaglıgın ayıbı olmaz
Valla ayrımları var mı bilmiyorum aynı şey mi bunlar ben hemoroid diye gittim doktor da bir şey demediAy çok sevindim seninki anal fissurmu canim onun icinmi yaptın?
Merhaba canım.Gittiğiniz zaman yazar mısınız buraya ben de merak ediyorum :)
Çok geçmiş olsun. Ne ilaç verdi acaba krem mi?Merhaba canım.
Doktora bugün gittim elle muayene etti sadece belirtilerimi de anlattim yırtık oluşmuş dedi o siskinikte ondan kaynaklı dedi,o şişkinlik geçmez ilaç yazcam geçmezse ameliyat olursun dedi .
KremÇok geçmiş olsun. Ne ilaç verdi acaba krem mi?
Slm canım belirtigin şikayet bende de var tam bir yıl oldu başlayalı hiç böyle şikayetim yoktu. Kabız olmazdım bir kere dediğin gibi o kesilme hissi oldu ondan sonra hiç geçmedi her ay mutlaka kabız oluyorum ve başa dönüyor. içerden de dışardanda acıyor diskilarken. Kronik hale mi geldi bilmiyorum.Anladım geçmiş olsun bende bir seneye yaklaşacak bı kabız oldum yırtıldı hissi oldu orası ondan bu yanniya hep sert geliyor kakam ve cam kesiği gibi açım oluyor birde bu şişlik çıktı başıma.