Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benimde bir sorum olacak. 7 yaşında bir oğlum var ve süt dişleri dökülmeye başladı. yerine çıkan dişi sapsarı bu neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
canım benım 20lık dısım alınacak.yan duruyor.azıcık bır kısmı dısarda.rontgende hemen yanında kemık war.kemık kaldırılacak dedıler.sınıre yakın dedıler.2saat surer ıslem dedıler.korktum.napacagım.kemık kesılırken cok acı olurmu.offff ya.
:uhm:benimde bir sorum olucak.Ben dişlerimi ne kadar çook fırçlsam bir türlü beyazlamıyor.Acaba başka bir yöntemle beyazlarmı.yoksa sarımı kalır.birde en iyi diş macunu hangisi diş fırçası hangisini kullanayım?:enbuyukkk:
benimde bir sorum olucak.Ben dişlerimi ne kadar çook fırçlsam bir türlü beyazlamıyor.Acaba başka bir yöntemle beyazlarmı.yoksa sarımı kalır.birde en iyi diş macunu hangisi diş fırçası hangisini kullanayım? ewt bnde tutku arkadaşımıza katılıyorum benimde dişlerim ne yaparsan yapıyım beyazlamıyor
merhaba 23 yasındayım kok dişlerim ozellıkle alt dişlerim yok derecede on dişlerim birlesmiyor cenemde hafif bi uzunluk var ortodanstlık bi tedavi ama uzun suren bı donem mi ne gibi işlemler yapılır zormu amelıyat derlerse rısklimi
merhaba sıgara ıcen bırı olarak dıslerımdekı lekelerden bu sekılde kurtulmak mumkunmu dıs mınelerını cızer mı zeytıyagı koyunca cılmemesı mumkun mu bılgı verırsenız cok sevınırım.
Alıntı
bir cay kasigi karbonat
iki cay kasigi Limon suyu ve
bir cay kasigida Zeytin yagi ( disler cizilmesin yipranmasin diye)
deneyin haftada iki kez, disler fircalandiktan sonra..
Bende bi soru sormak istiyorum.1 sene kadar önce üst köpek dişimin yanındaki dişe kanal tedavi ve sonrasında dolgu yapıldı.2 haftadır o dişimde hafif hafif ağrı var.Kanal tedavi yapılmış bir dişte çürüme olurmu?Bu ağrının sebebi nedir?Şimdiden çok teşekkür ederim..