How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dış görünüşün ilişkilerdeki önemi

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
155
106
53
Merhaba,
Bu konuyu sizlerin fikrini merak ettiğim için açtım. Sizce ilişkilerde dış görünüş önemli midir? Yani ilk etapta. Ben bu konuyu önemsediğim için etraftan çok tepki alıyorum. Yani ilk başta görünüşe bakarım tabi. Dışını beğenmediğim birinin niye içini beğeneyim ki. Etrafımdaki insanlar bunu dile getirdiğimde işimin çok zor olduğunu söylüyorlar. Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Dış görünüş bence de önemli. Ayrıca şu kriterlere karışan insanların ağzına vurasım geliyor. Karşımdaki insana saygısızlık yapmadığım sürece neye baktığımdan kime ne ki?
Peygamber efendimiz bile dış görünüşe bakın demiş sonradan aranızda problem olmaması için.

Dışına bakar aşık olursun içinide seversen sevgiye dönüşür cevap çok basit ilk olarak dış görünüş
Merhaba,
Bu konuyu sizlerin fikrini merak ettiğim için açtım. Sizce ilişkilerde dış görünüş önemli midir? Yani ilk etapta. Ben bu konuyu önemsediğim için etraftan çok tepki alıyorum. Yani ilk başta görünüşe bakarım tabi. Dışını beğenmediğim birinin niye içini beğeneyim ki. Etrafımdaki insanlar bunu dile getirdiğimde işimin çok zor olduğunu söylüyorlar. Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

kesinlikle onemli tipini begenmedigin sana cekici gelmeyen adamin nesine asik olacaksin

Tabiki de ilk başta görsellik.. Tecrübeyle sabit olan ilginç bir şey de var. Kendini geliştirmiş zeki bazı adamlar görsel olarak çok çirkin ama sohbete edince zekası ve tavrıyla hayranlık duygusu da yaratabiliyor!

Merhaba,
İşin zor , Mevlana ne demiş “ dış görünüşe güvenmeyin , bugün hayat veren su yarın sizi boğabilir “

Size tamamen itici çirkin gelen birini sevmeniz cok zor olsada ufak tefek gordugunuz kusurlari gormemezlikten gelebilirsiniz asik oldugunuz zaman zaten o kusurlar yok oluyorlar size tavsiyem secici olun ama cok detayci olmayin

Ben sevince bana çekici geliyorlar ya.
Şimdi hayatımda olan çocukla yaşıtız ama benden bir on yaş büyük duruyor. Saçtan noksan, burnu playskool'un patates kafası vardı ya doksanlarda, onlar gibi :) geçirdiği bir kazadan dolayı yüzünde kırışık gibi deformeler var. Yanyana dursak bir on yaş büyük duruyor. Hatta aynı otobüste olduğumuz bir mal, tuvalet kuyrugundayken 'sevgilin bekar mi?' diye sormuştu,ne derece yakistiramadiysa😂
Ama çantasında topuklu ayakkabım acitirsa diye spor ayakkabımı taşır:) ne zaman üşüsem hemen ben üşüyorum diye taşıdığı polarina sarar, internetten okul öncesi egitici video izleyip Türkçe öğreniyor 😂, ben bilet aldım diye iş çıkışı bir tren,üç uçak değiştirip yanıma geldi, aramızda muhabbeti geçen / izlediğimiz filmde çalan şarkı varsa falan evinde gitar çalar video atar gönderir, mektup yazar, kartpostal atar, origamiden / topraktan birbirimizi benzettigimiz hayvanları yapar falan:)
Dünya tatlisi birisi.
Dışı değil ama içi bana hitap ediyor, sohbeti tatlı, anlattıklarımi ilgi çekici buluyor vee kendi hayatı için güzel kararlar alıyor,bu konuda bana ilham veren birisi.
Neden illa ki dışı yanıma yakismiyor diyip uzaklaşayim ki? Açıkçası göre göre artık kusurları da gözüme gelmemeye başladı
Bir adam hem tipsiz , hem boş beleş, hem de sana kendini kötü hissettiriyorsa, ukalaysa, narsistse falan bas tekmeyi tabii ,ne işin olur
Ama karakter özellikleri çok iyiyse ve aranda biraz da olsa elektirik varsa bence bir dene, bakarsın bir yerden sonra sana şirin gözükmeye başlar:)

Merhaba,
Karakter, davranış biçimi, konuşma tarzı, kibar olması kısaca sizi etkileyen etmenler zamanla kendine bağlar ama ilk etapta tabi görünüşünden hoşlanırsın. Ha bazen şu olabiliyor ilkte beğenmediğin bir erkeğin bilgisi, nazik davranışı tüm o beğenmediğin görünüşünü bir anda silebiliyor aklından. Benim sevgilim olmadı ama şöyle tecrübem oldu ilk beğendiğim çocuk inanılmaz yakışıklıydı hatta arkadaşımla yolda görmüştük ikimizde fark etmeden aynı çocuğa bakakalmışız :D neyse yaşadığımız yer çok küçük bir şehir tanıştık kendisiyle konuşmaya başladığımda zaten anladım sevgilim olamayacağını çünkü aşırı egoist sürekli laubali konuşan seni ciddiye almayan arkadaşça konuştuğum halde kıskançlık yapan biri olduğu için öyle soğudum ki o görünüşünden eser kalmadı gözümde. Bir diğeri de kötü değil ama genelde bana yakıştırmıyorlardı neyse konuşması çok hoşuma gitmişti iletişimi, bakış açısı.. Yaşam biçimimizde hemen hemen birbirine benziyordu. Onun sorunu eski sevgilisinin aşk acısının dinmemiş olmasıydı :D Yani gerçekler ilk bakışta beğendiğin kişiyle tanıştıktan sonra başlıyor. Niye bunu yargılarlar anlamıyorum. Ben zaten hiçbir zaman yakışıklı uzun boylu şöyle birini istiyorum demedim her sorduklarında hayırlısı kibar ve en önemlisi saygılı olsun dedim hala öyle düşünüyorum :)

Merhaba,
Tabiki önemlidir.
Flörtlerde , ilişkiler de yeni tanıştığımız insanın ilk dış görüşünüşüne bakıp , beğenirsek konuşup görüş müyor muyuz ?

Dış görünüş ilk izlenim için çok önemli bana göre.

Ben çoğunluktan bir hayli farklı düşünüyorum sanırım. Ben hiçbir zaman dış görünüşe dikkat etmedim. Kriterlerimde hep karakter odaklı oldu. Gerçekten karaktere bakınca çok doğru seçimler yapıyor insan. En azından bende öyle oldu. Karakterine aşık olduğun biri zaten o huyuyla davranışıyla öyle güzel sevdiriyor ki kendini o kişi senin gözünde dünyanın en güzel/yakışıklı insanı haline geliyor. Benim güzellik anlayışım sevdiğim insandır.
“Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın.” diyorum

Merhaba,
İnanılmaz seçiciyseniz ve dış görünüşe fazla önem veriyorsanız tabii ki bu hayatınızda bir sorun hâline gelir. Yalnız kalabilirsiniz mesela ya da sırf tipini çok beğendiniz diye biriyle birlikte olursanız mutsuz olabilirsiniz. Çünkü birkaç aydan sonra yüzüne alışıyorsun karşındaki kişinin, çok yakışıklı bile olsa normal görmeye başlıyorsun, kişilik vs uymuyorsa da kusurları gözüne batmaya başlıyor ve mutsuz oluyorsun. Öte yandan diğer her şeyi uyan ama tipinden çok fazla etkilenmediğin birini de daha çok sevmeye başlayabiliyorsun ve tanıdıkça cinsel olarak da daha çekici gelmeye başlayabiliyor.

Back