Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #1 Dış gebeliğin fark edilmemesi sonucu acil ameliyata alınıp sağ tüpümü kaybettim. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar süreciniz nasıl ilerledi? Sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Dış gebeliğiniz tekrarladı mı?
Dış gebeliğin fark edilmemesi sonucu acil ameliyata alınıp sağ tüpümü kaybettim. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar süreciniz nasıl ilerledi? Sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Dış gebeliğiniz tekrarladı mı?
A Ayay4501 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 174 24 47 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #2 Tek tüpü kalıp sonra doğal hamilr kalan cok kisi var tanıdıgım biride var dış gebelik sonrası tek tüp kalıp 4 ay sonra dogal gebe kalıp doğurdu:)
Tek tüpü kalıp sonra doğal hamilr kalan cok kisi var tanıdıgım biride var dış gebelik sonrası tek tüp kalıp 4 ay sonra dogal gebe kalıp doğurdu:)
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #3 Ayay4501 .!.: Tek tüpü kalıp sonra doğal hamilr kalan cok kisi var tanıdıgım biride var dış gebelik sonrası tek tüp kalıp 4 ay sonra dogal gebe kalıp doğurdu:) Genişletmek için tıkla... Ayy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de.
Ayay4501 .!.: Tek tüpü kalıp sonra doğal hamilr kalan cok kisi var tanıdıgım biride var dış gebelik sonrası tek tüp kalıp 4 ay sonra dogal gebe kalıp doğurdu:) Genişletmek için tıkla... Ayy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de.
A Ayay4501 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 174 24 47 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #4 Gizmooberoo .!.: Ayy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de. Genişletmek için tıkla... Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayın
Gizmooberoo .!.: Ayy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de. Genişletmek için tıkla... Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayın
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #5 Ayay4501 .!.: Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayın Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var?
Ayay4501 .!.: Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayın Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var?
A Ayay4501 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 174 24 47 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #6 Gizmooberoo .!.: Çok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var? Genişletmek için tıkla... İki tüpümdede hsg de genişleme saçaklanma gibi birşey cıktı
Gizmooberoo .!.: Çok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var? Genişletmek için tıkla... İki tüpümdede hsg de genişleme saçaklanma gibi birşey cıktı
Gizmooberoo Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2024 201 61 33 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #7 İlk defa duydum. Size de çok geçmiş olsun.
G girlll5587 Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2024 244 43 27 20 Ekim 2024 Konu Sahibi Gizmooberoo #8 Gizmooberoo .!.: İlk defa duydum. Size de çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Ben de dış gebelik sonrası tüpümü kaybettim siz şuan ne durumdasınız deniyor musunuz
Gizmooberoo .!.: İlk defa duydum. Size de çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Ben de dış gebelik sonrası tüpümü kaybettim siz şuan ne durumdasınız deniyor musunuz