- Konu Sahibi Hanimefendi97
Ben 1 aya yakın hastanede yattım o kasar ultrasyona girdim tıkalı veya yapışkanlık olsaydı soylerlerdi diye düşünüyorum yada acarlardi
Bak burada biraz önce okudum. Sen denen vakit bitmeye yakın güzel bir doktor bul özelde olması gerekmiyor eğitim araştırmalarda prof. Doktorlarda var. Buradan bir arkadaşımız tıkalı mı açıkmı öğrenmek için gitmiş açık olduğunu öğrenmiş demekki. Doktor uygun görmüş çatlama iğnesi vermiş mesel
Mesela ben tüplerin onarılmasını ilk defa duydum benimde öyle olabilir. Çünkü iğneden sonra rahime gelmedi kese tüpün ucunda kalmış
1 ay sonrasına düşünüyorum gitmeyi açık oldugundan emin olup rahatlamam lazım piskolojik olarak o kadar çok etkilendim ki yaşım da genç bı anda kendimi hastanede ağrılı halde buldumBak burada biraz önce okudum. Sen denen vakit bitmeye yakın güzel bir doktor bul özelde olması gerekmiyor eğitim araştırmalarda prof. Doktorlarda var. Buradan bir arkadaşımız tıkalı mı açıkmı öğrenmek için gitmiş açık olduğunu öğrenmiş demekki. Doktor uygun görmüş çatlama iğnesi vermiş mesela.