Dış gebelikten sonra kaçıncı denemede gebe kaldınız?

Ben 1 aya yakın hastanede yattım o kasar ultrasyona girdim tıkalı veya yapışkanlık olsaydı soylerlerdi diye düşünüyorum yada acarlardi

Bak burada biraz önce okudum. Sen denen vakit bitmeye yakın güzel bir doktor bul özelde olması gerekmiyor eğitim araştırmalarda prof. Doktorlarda var. Buradan bir arkadaşımız tıkalı mı açıkmı öğrenmek için gitmiş açık olduğunu öğrenmiş demekki. Doktor uygun görmüş çatlama iğnesi vermiş mesel
Mesela ben tüplerin onarılmasını ilk defa duydum benimde öyle olabilir. Çünkü iğneden sonra rahime gelmedi kese tüpün ucunda kalmış

Bak burada biraz önce okudum. Sen denen vakit bitmeye yakın güzel bir doktor bul özelde olması gerekmiyor eğitim araştırmalarda prof. Doktorlarda var. Buradan bir arkadaşımız tıkalı mı açıkmı öğrenmek için gitmiş açık olduğunu öğrenmiş demekki. Doktor uygun görmüş çatlama iğnesi vermiş mesela.
1 ay sonrasına düşünüyorum gitmeyi açık oldugundan emin olup rahatlamam lazım piskolojik olarak o kadar çok etkilendim ki yaşım da genç bı anda kendimi hastanede ağrılı halde buldum

Ben 1 aya yakın hastanede yattım o kasar ultrasyona girdim tıkalı veya yapışkanlık olsaydı soylerlerdi diye düşünüyorum yada acarlardi
Kesinlikle söylenirdi. O an olmasada ileride tekrar bakılması gerekiyor bu duruma denirdi. Yanımda yatan bir hasta vardı oda kürtaj olmuş ve ameliyat sonrası rahimde perde var bu yüzden bebeğin gelişmeden ölmüş demişler. Tekrar gebelik düşünmeden önce gelip bunun için ameliyat olmalısın denmiş. Onun için gelmişti

Kesinlikle söylenirdi. O an olmasada ileride tekrar bakılması gerekiyor bu duruma denirdi. Yanımda yatan bir hasta vardı oda kürtaj olmuş ve ameliyat sonrası rahimde perde var bu yüzden bebeğin gelişmeden ölmüş demişler. Tekrar gebelik düşünmeden önce gelip bunun için ameliyat olmalısın denmiş. Onun için gelmişti
Soylerlerdi evet .bana anlattılar nasıl bir operasyon yaptıklarını ve benim rahim duvarim felaket şekilde 30mm kadar kalinlasmisti

1 ay sonrasına düşünüyorum gitmeyi açık oldugundan emin olup rahatlamam lazım piskolojik olarak o kadar çok etkilendim ki yaşım da genç bı anda kendimi hastanede ağrılı halde buldum
Herşeyi net bir şekilde bilmeyince gönül rahatlığıyla yaşanmıyor. Çok yıpratıcı bir süreç tekrar yaşamak çok korkutuyor anlıyorum seni. Bide sen uzun kalmışsın hastanede. Bende 25 yaşındayım :KK43:

Herşeyi net bir şekilde bilmeyince gönül rahatlığıyla yaşanmıyor. Çok yıpratıcı bir süreç tekrar yaşamak çok korkutuyor anlıyorum seni. Bide sen uzun kalmışsın hastanede. Bende 25 yaşındayım :KK43:
Ben 19 yaşındayım genç evlendim ve evliliğimin 2 ayı hastanede geçti çok felaket bir durum benim 2 kez ameliyat olma durumum da vardı o zamanlar iç kanama tekrsrlamisti dediğim gibi çok kötü piskolojimi var olacskmi tekrar olmayacak mı anne olabilecek miyim diye düşünüp agliyoum

Merhaba canım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. 28kasımda gece dış gebelik diye iğne yapıldı. 2 aralıkta yani 3gün sonra kürtaj oldum. 3 ay korunmalısınız ilk 1 ay ilişki yok dendi. Bende denen kadar bekledim. Mart nisan 2aydır deniyoruz bi sonuç yok. Bu arada folik asit kullanıyorum. Ovulasyon testleri aldım yumurtlama günümü belirleyeyim diye. Bakalım kısmet
Merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende dış gebelik geçirdim iki doz 85 lik iğne vuruldum kürtaj da oldum aynı anda 1 Haziran'da 2024 ilk iğnemi vuruldum ve şimdi korunmayı bıraktım sabredemiyorum çünkü acaba korunmazsam ne gibi sorun olur bilmiyorum kaç ay korunmuş oluyorum öyle 2 adet geçirdim haftaya 3. Adetim
olcak bana eğer 6 ay korunmazsan bebeğin özürlü falan olur dediler korkuyorum ama doktor korunma dedi

X