Dış gebelikte iğneden sonra ilk adet ne zaman olunur ??

Kız sen ne geziyorsun buralarda.Aklını bulandırma lütfen boş yere strese girme.Herşey güzel olacak.Yarına kadar sabret.Adetini kaç gün geçti?
Adetim 6 gün geçti korkuyorum nedense gebelikte genelde kabız olur diyor bende tam tersi sivilcelerim çıktı aynı adet olacak gibiyim

Adetim 6 gün geçti korkuyorum nedense gebelikte genelde kabız olur diyor bende tam tersi sivilcelerim çıktı aynı adet olacak gibiyim
Canım sivilce gebelikte de çıkıyor hatta piç çıkmayanlarda bile sivilce olabiliyor.Ben dış gebelik de geçirdim hiç kabız ya da ishal durumum olmadı herşey normaldi.Eminim ki bebişin seninle.en son ne zaman kan verdin ve değerin kaç çıktı

En son geçen hafta salı kan verdım 370 çıktı doktor daha verme dedi canım yarın keseye gideceğim işte

En son geçen hafta salı kan verdım 370 çıktı doktor daha verme dedi canım yarın keseye gideceğim işte
Şu an bile gitsen keseyi görürsün inşallah Çok güzel bir duygu inşallah devamı da gelir.Gebeliğin başları çok stresli oluyor yok kese var mı yok bebek var mı kalbi atıyor mu diye diye geçiyor günler.Ama şunu unutma biz pamuklara da sarsak olacak olan oluyor o yüzden tadını çıkar.

Amin canım inşallah dua et bana yarım Altan anca görünür diyorlar ama bilmiyorum tabi. Çok haklısın canım inşallah herşey güzel olur 3 yıldır bekliyorm

Amin canım inşallah dua et bana yarım Altan anca görünür diyorlar ama bilmiyorum tabi. Çok haklısın canım inşallah herşey güzel olur 3 yıldır bekliyorm
Canım 1500lerde vajinada 3000lerde de karından görülebilir tabi doktorun becerisi ve ultrason cihazı da önemli bu durumda.Benimki 1350lerdeyken vajinada nokta şeklinde görüldü.Eğer şanslıysan yarın bebeği bile görebilirsin nokta kadar o yoksa bile yolk sac vardır.inşallah mutlu haberlerle gel

İnşAllah allah razı olsun moral oldun bana çok teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun belirtilerin neydi
adet günümde leke oldum tek gün adet oldum sandım doktora gittim . tstte beta 6,77 çıktı sonradan 41 falan oldu parça geldi benden düşük yaptım dedim tabi hep takipte kaldım 34 oldu derken 76 derken 91 mettorks iğne oldum 59 a düştü tektrar 76 oldu derken tekrar iğne oldum 27 oldu işte en son 1.5 aydır uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…