Dış gebelikte BETAHCG değerlerniz nelerdi?ve nezaman müdahale edildi?

meliha81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
540
6
43
merhaaba arkadaslar gecen ay kımyasal gecırdım bu ayda hamıleyım ama beta hcg cok cok düşük (36.83 ıkın gun sonra ise 39.53cıktı) dısgebelık veya gene kımyasal gebelık yasıyorum henuz kanamam baslamadı ama ben merak edıyorum.dısgebelık yasayan arkadaslar bu konuda benı bılgılendırırsenız sevınırım beta hcg degerlerınız nasıldı ne zaman dısgebelık tanısı konuldu ve ne zaman nasıl mudahale edıldı...tesekkurler

merhaaba arkadaslar gecen ay kımyasal gecırdım bu ayda hamıleyım ama beta hcg cok cok düşük (36.83 ıkın gun sonra ise 39.53cıktı) dısgebelık veya gene kımyasal gebelık yasıyorum henuz kanamam baslamadı ama ben merak edıyorum.dısgebelık yasayan arkadaslar bu konuda benı bılgılendırırsenız sevınırım beta hcg degerlerınız nasıldı ne zaman dısgebelık tanısı konuldu ve ne zaman nasıl mudahale edıldı...tesekkurler

sanırım ben de sizinle aynı durumdayım.25.nisanda 6.75 çıktı 27 nisanda 8.89 çıktı ve 29 nisan (bugün) regli olmam gerekirken olmadım.ben de kimyasal gebelik yada dışgebelikten korkuyorum.

sanırım ben de sizinle aynı durumdayım.25.nisanda 6.75 çıktı 27 nisanda 8.89 çıktı ve 29 nisan (bugün) regli olmam gerekirken olmadım.ben de kimyasal gebelik yada dışgebelikten korkuyorum.

üstelik tarıhlerımızde yakın benım 26 nisan -28 nisanda bakılan degerlerımdi yukarıda yazdıklarım.yarın tekrar gıdecegım kan tahlılı ıcın bebek ümidi yok o artık kesinde, kımyasal mı dışgebelık mı şimdi onun telaşesine düştüm. burdan sürecinizi yazarsanız sevınırım en azından bırbırımızı daha ıyı bılgılendırırız.tesekkur ederım

Canım senin dış gebelik değildir. dış gebelikte değerler 1000 falan görünüyormuş. Birde ultrasonda görünmeden karar verilemez.Değerde en az 1500 olması gerekiyormuş görünemsi için.. Sen için ferah tut bence :))

X