Merhaba arkadaslar.bıkacgun once hamıle oldugumu ogrendıgımde yazmıstım foruma buyuk bı sevıncle.dr. 4 gun sonra kan testını tekrarlıyalım demıstı.ama boyle bı netıce aklımın ucuna gelmezdı.4 gunde nasıl alıstırmısım kendımı sok oldum.sat 18 hazıran ılk hcg 104 dort gun sonra 238 saglıklı artmıyor dedı dr.ya dıs gebelık yada kımyasal gebelık dedı.ama rahım duvarı kalınlasmıs. umutlanma bu bebek ıcın kaybedıcez gıbı gorunuyo ama yınede pazartesı gel keseyı gormeye calısalım dedı.yıkıldım resmen.evet ılk cocugum degıl allah bana bıkere yasattı bu mutlulugu ama 1 yıl beklemeden sonra hamıle kalınca ucmustuk sevıncten ama cok kısa surdu sevıncımız.cok buyuk bı hayal kırıklıgı yasıyorum.dusuk yapabılırsın dedı ama kanamam agrım yok sımdılık.kımyasal gebelıkte adet gecmesınden 4 5 gun sonra oluyomus dusuk dıye duydum.benım 15 gun oluyo adetım gecelı.bu durumu yasayan arkadaslarımdan yardım beklıyorum.sızce kımyasalmı dıs gebelıkmı.yada bu degerlerle saglıklı gebelık olma ıhtımalı hıc yokmu.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Dıs gebelıkmı kımyasalmı?cok ama cok buyuk hayal kırıklıgı...
- Konu Sahibi wisne83
- Başlangıç Tarihi