dış gebelikmi düşükmü...

pel85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
2
0
36
İstanbul
merhaba kızlar 26 yaşındayım bundan tam 12 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve dünyalar benim oldu ama bu sevincim kısa sürdü ilk kan testi sonucum 338 çıktı üç gün sonra doktora gittim ve rahimde kalınlaşma göremedik doktorum dış gebelik olabiliceğini söyledi o gün bir test daha yapıldı 968 e yükseldiğini gördük doktorum sabırlı olmam gerektiğini ve 48 saat sonra bir test daha yaptırmam gerektiğini söyledi iki gün sonra değerlerim 365 e düştü bir 48 saat sonra daha 124 e düştü iki doktora gittim ikiside bunun normal bir gebelik fakat düşürmüş olabiliceğimi söledi ve bir haftadır kanamam var anlıycağınız kafam son derece karışık hem ne olduğu bilinmiyor hemde küçücükte olsa parçamı kaybettim...bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap versin

canım geçmiş olsun, çok üzüldüm. doktorlar nasıl net birşey söyleyemiyor anlamıyorum ben ya. Allah sabır versin.

canım benim,ben dış gebelik geçirdim ve degerlerım 500 küsürlerdeydi hep ve kese görünmedi ultrasonda..dış gebelık tanısı konuldu,düşer dıye beklettıler fakulte hastanesınde ama ıkı gun sonra 800 küsür oldu ve sancılarım arttı..meger iç kanama başlamış..eşim sancılarım artınca hemen özel hastaneye götürdü,zaten orda bellı oldu iç kanama..hemen amelıyata alındım..ve cok şükür kurtuldum..rabbım kımseye vermesın..

senı korkutmak ıcın demıyorum bunları canım benım,dış gebelık olabılır..ultrasonda ne dedıler tam belırtmemişsin..sadece kan degerlerınden anlatmışsın oyuzden söyluyorum..iyi bır doktora tekrar görün ihmal etme,allah saglık versın tatlım,hayırlısı olsun hakkında..:)) fakulte hastanesınde hıcbır acıklama yapmıyolardı bana,ıyıye mı gıdıyrum degerlerım nasıl dıye bısey soylemıyolardı ben kan tahlılı sonuclarından kendım bakıyodum,düşün artık !!! özel hastanede hem ılgı hem de bılgılendırme olaganustuydu..allah hepsınden razı olsun ..!!

ultrasonda bir şey görünmedi en son cuma günü doktorum tekrar baktı iyileşme başlamış kötü bir şey yok korkma dedi ama gebelik değerlerim günden güne düşüyo dış gebelik olsa artardı diye düşünüyorum iki doktorda o yüzden düşürmüş olabilirsin dedi ve şöyle bir durumda var hamile olduğumu öğrenmedn 3 gün önce adet oldum ama çok ağrılı ve kısa sürdü sonra şüphelenip test yaptım zaten doktora bu durumu anlatınca düşürmüş olabilirsin dedi durum bu cuma günü tekrar test yaptırıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…