• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelikle sol tüp alında.sğ tüpde yapışık olabilirmiş.. Ne yapıcam üzgünüm:(

filiscvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
1
0
36
İstanbul
13 şubatta hamile olduğumu öğrendim eşime 14 şubat hediyesi bu süprizi verdim ama 3 gün sonra kanamam başladı doktor düşük oluyo dedi .. Ilaç verdi ama 10 sürdü kanama ve doktoru aradığımda bana normal dedi ağrı kesici al değerlerine göre dış gebelik yok dedi. 3 gün gün sonra başka bi doktora gittim 2 saat içinde ameliyata almak zorundayız iç kanama başlamış dedi. Hizmet hastanesi sait bey sağolsun çok ilgilendi ve ameliyatımı yaptı ama sol tüpümde alındı. Sağ tüpdede yapışıklık gördüm dedi. Yarın kontrole gidicem sonra rahim filmi çekilecek en son olmazsa tüp bebek dedi :( hiç beklemediğim o kadar şey bir anda geliştiki hala şokları atlatamıyorum. Bu tür üzücü olayı allah kimseye yaşatmasın tabi ama yaşayan varmı aranızda..:(

geçmiş olsun Allah şifalar versin.. inşallah en kısa zamanda toparlanır yeniden hamile kalırsın üzülme sakın Allah büyük..

Back